Кладионица

1. Ok. buri, probaću i to pa da vidimo.
    Nego reci na koji si Mančester mislio, Junajted ili Siti?

2. junajted naravski.. pazi, to sam ti onako pobrojao, kad igram ovakve tikete uvijek igrm na velike timove, ali neću ispratiti pošto nije bila stipendija... :) jedino ako večeras prođem ima da udarim 1000

sad sam i provjerio kvota oko 6 u bosanskom vilijamsu, znači na iljadarku šest i nije mala para... a ja ionako za vikend ubacim iljadarku popravljajući se vazda...

3. Ma brate dzankee pre cu ja naci dojavu tj muljazu nego sto ces naci pravu infromaciju na grupama na fejsu..

4. Dobro nisu grupe,nego stranice..
    One silne koje lajkujes svaki dan..

5. Не бре...узимам од проверених људи...

Котбус 0 1..до јаја

6. Hahah.. A sto ne ostavis sirotinji ovde?! U kotbus 0 2! imam uplacen singl da ce vetar duvati 63 km/h

7. Ocu kad budem imo...a to je SUTRA

Augsburg dobio crveni Kotbus 0 2...kad ja igram nesposobne Nemce

8. @dzanki aj postavi sutra ranije ako zemo..oko 13h bar...ako moze da je max bet :D :D

@skocimis ma ne padas na prvoj uopste...kvota 1.2

@limune javi seee...cekam sutra tvoj tiket od onih masona...

@gazimundo koliko uplacujes na ovaj tvoj sistem tiket? i cekam tvoje muljaze sa sutra...

9. Глупи КОТБУС УСРАНИ МАМЕ ВАМ ГА НАБИЈЕМ МУЉАЧКЕ У ПИЧКУ!!!!

Едит: оћу

10. Limun tu, ostavi mi na pvt svoj broj telefona da ti šaljnem. Ako uspijem, pošto neka akcija šalju me babi cia, boa tuki vaki naki, ostavi broj da ti šaljnem :)

11. imas poruku :) djokovic ubijaaaa

12. Ovo je baš fino, učlanim se u Mocart zbog onog fazona gratis klađenje kad popušiš samo jednu utakmicu, jer sam stalno padala jednu i za sada padam na 4...

13. Kontam da bi Junajted sutra mogao da prođe sa hendikepom,jako dobra kvota-3,4 u Mocartu.

14. Slaću ja sutra sms na br. sa onog infosms sajta, pa ako neko planira, neka preskoči, da se ne trošimo duplo. Javim čim ustanem.

15. Ja poslao sinoć i dobio neko sranje koje nema veze sa mozgom, nijedna današnja utakmica.

Javi kad pošalješ.

16. Добар дан. Моје име је Никола и имам стотину динара. Данас морам да зарадим хиљаду од тога или сам у великим говнима. Ако сам будем састављао тикет, засраћу. Помагајте!

17. preporucio bi ti onda 2 na valenciju,2 na leverkusen,2 na barsu i 1 na arsenal

kvota ~10

18. saljite sms,cekam

19. dzanki jel imas neku dojavu ? hehe

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.