Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Odigrah od muke jedan tiket za nocas :-) Stavio sam Barsu 2-2, Njuels old bojs X, Rasing 1 i Atlas 1. Kvota 25.
Gazimudo i ja mislim da će izgubiti ali nema veze!
Ipak sam povratio dio uložene love. Dobih nazad 17e danas. Ojoj, dobro opet :D
Accrington v Northampton – 1
Brescia v Bologna – 1
Tranmere v Huddersfield 2
prošao tiket 1
Borussia Dortmund v Hannover – 1
Kaiserslautern v Bayer Leverkusen – 2
Fortuna Dusseldorf v Aue – 1
Javor v Red Star Belgrade - 2
Prošao tiket 2
Јев испватио неко моје доајве
бирмингем и хадерсфилд? квота 5.5 укупна
Ispratio sam ja Preston i fala ti mnogo!
Koji preston sad?
Ja se izvinjavam svima i za jucerasnju bombu dana (5+),i za danasnje informacije za PSV i Nancy..
Биће и за сутра неких дојавица...спремте се спремте ћетници
jao, džanki, kakve bre dojave? daj, ne sviraj, keve ti. a i mi ne znamo da igramo kolo...
Ahahha.kvota na Kjevo Sampdorija X je 1.6.. More mars iz moje avlije!
Evo vec sam nasao bombu dana za sutra: Catania - Palermo 5+ @7.15
ja stavio danas empoli X bilo 1.5
Kakvo ludilo tiket imam za sutra.. Ako neko ima da baci 200din (2e) nek prekopira,nesto mi deluje extra :D Sistemski je..
Стављам кућу на ШВЕЂАНЕ!!!!!
Gazimudo, objavi pa da ispratimo! Da i mene usere, red bi bio, dosta sam pucao..
jesam vam ostavio tacan rezultat juce??lagano prosao a meni ovaj bio najblizi juce:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-5486170-865
hrvati poludeli i dali 4 gola za poluvreme jebem ih ja....barsa -.-
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1484-2786953-865
arsenal i bajern epic fail dana...
JEBO VAS ARSENAL GOVNETO
E ljudi, od juče sam i definitivno zatvorio ovu stranicu u svom životu! Mnogo sam se bolje sinoć osjećao, kad nisam uplatio ni jedan tiket, a vidio rezultate!
SREĆNO VAMA KOJI JOŠ NE PLANIRATE MOJIM STOPAMA!
@Gazimudo (ili ko već zna)
Postavio si nefudbalski sistemski tiket za primer na kojem si igrao 4 meča (tacan broj setova) . Zanima me da li se u sistemu od 4 tekme (ne računajući fikseve) mogu igrati mešane vrste igara?
Za sad
Nalchik Zenit 2 (2.00)
Mjalby Helsinbourg 2 (2.20) bice kasnije jos
da mi je juce usao tiket danas bi odigrao :'( :'( :'( ovo :
fulam - blackpool KI2VPP2
Man city - Sanderlend X-1
Cesena - Sampdoria X-2
kvota 100 sigurnost 7/10