Кладионица

1. A joj sta nam radi ovaj mancester :S
    Nisam ni video.. Ako dodje monako dvojka,a padnem samo na mancester na onom tiketu ima da se zakoljem:/

Bomba dana:
    Bresa - Bolonja 2 @6.1

2. Napokon sam dobila poruku, izgleda da je bilo do debilnog m`tel-a, a ne do servisa, nego poruka kaže:

Argentinos Jrs 2 (utakmica je igrana izgleda noćas i pobjedili su 2:0)
    St. Wetteren 1 (u Vilijamsu kvota 2.20, u Premijeru i Mocartu nisam našla)
    The Strongest - nisam nigdje našla u ove tri kladionice, neki bolivijci
    Madureira 1 - 1,90
    Cibalia 1 - 1,70
    Hajduk 1 - 1,40

Ukupna kvota u Vilijamsu 9,95

3. e ako sad ovaj mančester ne da i treći, nek' se nose u kurac, opet ih usra.

4. Ja sam danas na lupanje stavila:

Dortmund 1
    Bajern 1
    Everton 1
    Arsenal 1
    PSG 1
    Real M. 1
    Barselona 3+
    Glazgov R. 1
    Flamengo 2

Kvota 30, bila je i veća, ali sam zakasnila na Lids, htjela odigrati 3+ i naravno da je prošlo, da sam stigla bilo bi 0:0.

EDIT: A Mančestera, budale...

5. Toooooo bre Srek u kurac te poljubim!

6. usrani mančester... no, dobro, pare su pare :)
    još birmingem 1, čelzi i liverpul dvojke i vulfsi px. samo toliko.
    edit: gazimudo, pvt.

7. Ljakse imas odgovor na PVT
    Aco takodje

Jebem ti celzi mrtvi.

P.S. kad mi posaljete PVT obavestite me ovde,nemam naviku da proveravam :)

8. Jes da me je usralo ono za Mančester što sam napisao,ali došlo je :)

9. MANCHESTER 2 4 AHAHAHAHAHAH JEBEM IM MATER MULJACKU :))
    BIRMINGEM 1 0 NJUKASL 1 0 JEBIIIIIII SIROTINJU

EDIT: HUDERSFIELD JEBEEEEEEE

10. To bre evo ga i liverpul!!!

Aj jos celzi i nancy i da ih oladim za 8000!

EDIT: Serem ti se na Lpool,igraju ko picke bre,ne umeju 2 pasa da povezu.. EJ igraju sa jbn WBA i strepe za rezultat.. od sledece nedelje igram samo duplu sansu protiv liverpula,sve i da ovde pobede 5 1

11. Ja danas samo ispratih Dzankija i Gazimuda, stavih Hadersfild, Nansi, Haladas i MTK. Na 300 kinti,dobitak oko 5 hiljada.

12. haha, crni haladas. dadoše gol, i kraj. a mtk zajebao...

13. Nikada nisam pukao kao danas. Toliko sam čekao tu subotu i toliko gledao šta i kako i pukoh strašno. Arsenal i Čelzi, dubl, veliki ulog i tras. OMFG!
    Uplatio sam na Đokovića, ako i on izgubi onda veselje. Ma užas, pravi užas!

14. Ja sam nakon padanja odigrala još jedan, imala zadnjih 5KM u džepu pa nek sve ide u tri lijepe.
    Stavih ono što rekoše oni preko poruke:
    Madureira 1
    Cibalia 1, vode 2:0
    Hajduk 1, za sada izjednačeno
    Standaard W 1

Dobitak 49KM

Stavila i Arsenal i kad sam otišla u kladionicu, predomislim se i skinem ga sa tiketa.
    Da li je to bio jedini pametan potez danas?

EDIT: Naravno, pala sam. Jebem ti Hajduk.

15. Limune ne bih da te malerisem al ja mislim da ce nole izgubiti sutra..
    Evo zasto mislim tako.. Nole igra sjajno i tu nema dileme,federera je doktorirao,ostao je jos nadal.. Ovo je prava prilika.. Ali.. Bez obzira sto mediji pricaju da Nadal ne igra dobro na brzim podlogama on covek stalno u zavrsnicama.. Jos jedan razlog sto bih tipovao na nadala je sjajna defanziva,i fizicka sprema..
    E sad kljucni podata. Svi misle da ce ga nole odrati kao sto je na prethodnom turniru,al ne znam da li ljudi znaju da je nadal na tom mecu imao ispod 40% prvog servisa?!
    Gledao sam nocas mec protiv federera,kad ubode prvi servis,tu igranja nema..
    Po meni su sanse 65:35% za pobedu nadala.. Daj boze da pogresim,ipak navijam za noleta,al mislim da bi njegova serija mogla ovde da se prekine..

16. Какве су квоте за тај меч?

едит: нашао сам, 1.9 на Надала, није лоше...

17. 1.8 na djoku 1.9 na rafu

18. Док сам куцао едит, ти написа. :) Можда одиграм на Надала, слабо пратим тенис али ова твоја анализа делује скроз ок. А и антипатичан ми је Ђоковић некако, може бити Србин сто пута кад ми иде на курац јбг.. Једном мора прекинути серију свакако.

19. Naravno cim ja odigram tiket 2GG,mora se nadje jedan mec 0:0..
    Puko sam sve.. Zajebali Liverpul i celzi na prvom,svabe na drugom,a psv na trecem..

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.