Кладионица

1. Gazimudo,da bi doslo gg na Zvezdu,jedan tim mora da predje polovinu... :P
    Salim se...Za mene penis veceras,GG Celzi nista,Barsa 0-3 nista,Celtic 2-3 nista,Serkl Briz 1 nista.. Odigrah neki NBA,da me povrati malo...

EDIT:
    Evo i da postavim taj NBA

Philadelphia-New York H2 (4.5) 1.85
    New Orleans-Houston H1 (2,5) 1.85
    Dallas-Denver 1 1.45
    Detroit-New Jersey 1 1.40
    G.State-LA 2 1.30

2. Gazimudo,da bi doslo gg na Zvezdu,jedan tim mora da predje polovinu... :P

:)))

3. Ja sam sve pao.

Barsu iz 2 u 1, Čelzi iz 1 u X, Čelzi tačan rezultat 2:2, Barsu 0-2, Vaslui 2, Partizan 2, Madrvel tr1:1, Lijež 1pX, ma šta nisam promašio.....

Pogodio sam:
    Dinamo Bukurešt 1, Dinamo Zagreb 1, Omoniju 2, Debrecen 1, Koper 2 i Bešiktaš 1. Šteta što nisu na istom tiketu već su razbacani po ovim gubitnim....

4. Da bi zlezda prosla dalje...MORA DA DA 3 GOLA, A NE JEDAN.

5. Da bi zlezda prosla dalje...MORA DA DA 3 GOLA, A NE JEDAN.

Napusti objekat... :D Ovde niko nije pricao o Zvezdinom prolazu ni u jednom postu,sta se lozis,sprdam se sa Gazimudom sto je pricao GG Zvezda,nista drugo...Sedi jedan. :D

6. Jel vas podsetio danasnji derbi na zvezdino osvajanje KES '91?
    Oni isto ovako nisu presli pola ko partizan,a na kraju profitirali na penale :D:D

Salim se,razocarao me partizan pristupom,pogotovo sto je Sale onako srao u medijima da samo gol zeli..
    Malo mi samo glupo da im ne metnemo ni jedan,a mozemo kad hocemo..
    A sa zvezdom moze onako do prekosutra,i dalje ne bi dali jos jedan..
    Odradjeno carski,na rezultat,al jbg,smor za navijace..

7. Puna im usta Barija a 80% ih garant nije odgledalo utakmicu, vidjeli samo gol Pančeva u 'Sećanjima' na SOS-u, tako da ih džaba prozivaš.

8. Dajte ljudi sta vam je,dobili ste 3 derbija za redom i odma' skocili kao da ste Real.Pre toga 5 godina gol niste dali...spustite se na zemlju,gledajte fudbal,uzivajte dok dobijate,mada mislim da je i sa tim gotovo.
    Skocimise,mi bar mozemo nesto da pogledamo,vi nemate sta,imate gol Klea iz penala Arsenalu,najveci vas uspeh verovatno.nemojte ovde da se raspraljamo,ostavljajte fixeve za sutra...ajd',,,

9. Koliko ste vi Grobari nerealni, prosto ne mogu da verujem cega se sve nacitah od kad sam se vratio sa derbija...ccc...

10. Koliko ste vi Grobari nerealni, prosto ne mogu da verujem cega se sve nacitah od kad sam se vratio sa derbija...ccc...

+1

11. Hahaha, dobar, dobar xD Ne znamo mi ko je skočio u nebesa zato što su dali gol i ispali.... Čukarički? xD

A mi stvarno nemamo šta da gledamo.... I bar smo dali gol u finalu KEŠ-a xD

Pa kako da vas ne prozivamo kad se ložite na jedan gol k'o baba na Kasandru? :D

Fiksovi:
    Dinamo - Sporting 1/1
    Viljareal - Tventa 1pX
    Benfika - PSV 0-2
    Porto - Spartak 1pX

12. Ma za sutra golo govno ponuda,ona liga evrope 4 tekme i nista vise..
    Verovatno cu pokusavati neke ludorije u kombinaciji sa tenisom i basketom..

13. Meni su sva 4 keca,samo mi mala kvota na Porto,bar da je 1.60 i mala mi kvota na Dinamo,bar da je 1.8...sve pricam za Meridian kvote...

14. Oni svi što otimaju pare preko poruka više prolaze parove koje pošalju kad nema nekih parova nego kad je ponuda na 48 strana, tako da bi se sutra moglo slati nekome.

Ps: Ako se desi neka jebada pa prođem ovaj Mocartov tiket slaću ja.

15. OK, Skočko, nećemo dalje oko ovoga :)

Ja samo da se "pohvalim" da sam napravio nalog na Bet and win, sad će samo da pada internet kladjenje, ništa tiketi, ništa kladionica :)

16. Ja cepam poker tamo vec godinu dana,i pizdim...kladzu ne igram,vise volim uzivo...

17. Boli tebe briga, ja izgubila svoju Vizu i ne mogu da se registrujem. :(

18. Ma ja ba, sve se para nema a na internetu se kladi.....

Krajova - Panduri X i 0-2

19. Da ti kažem iskreno, ja muku videh dok sam sve korake prošao... te bankovna transakcija ne može, ne šalje Rajfajzen iz Srbije, te ne može sa Vizom Elektron... na kraju sam napravio nalog na Moneybookers-u, uplatio sa neke Vise Virtuon (samo za plaćanje na netu) za koju nisam ni znao da mi je živa, pa sa Money-a prebacio na akaunt na BWin-u :)

Nego videh negde da ste pisali da je minimalna opklada, dal na Vilijem Hilu 0.1 euro... ovamo je 0.5 eura, mamicu im jebem :)

20. Boli tebe briga, ja izgubila svoju Vizu i ne mogu da se registrujem. :(

Jos bolje,neverovatno koliko je namesteno.Cip leader dobija u 80 posto slucajeva samo da se igra sto pre zavrsi...Mada prosle godine kad sam se vracao iz Australije upoznam nekog naseg lika koji igra na BWIN i od toga zivi bukvalno,isao u Barsu tada na neki turnir sto je osvojio preko sajta,a kaze da bar 10,12 sati bude za kompom,igra i uzme jedno 10-15 hiljada dolara mesecno...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.