Кладионица

1. Pa koja je procedura na Vilijamu? Jel isto toliko komplikovana?

2. Ja pičim na Pokerstarsu i što više sjediš za kompom to ćeš bolje proći. Daju ljudi čudesa al moraš po 10 sati da rukaš samo kod njih.... :S

3. Ne znam, nisam ni pokušavao tamo... nešto mi se ne svidja ono njihovo kvota 1/5 umesto lepo ko ljudi da napišu 1,2 :)

4. Ne znaju prevesti u decimalni zapis :D

5. Ajd ovo 1/5 i skontam nekako... al kad napišu ono 35/27 ajde bre mrš u pizdu materinu :)

6. Pedja,aj napisi koja je procedura tacno da se otvori nalog na bet & win...
    Ja imam nalog na manibukersu,al prazan i on,otvorio bezveze..
    Btw,nemam nigde racun u bankama nasim,mrzim te lopove,al kontam da mi za ovo ipak neophodno.

7. Te frakcione kvote i nisu bauk, navikne se čovjek na to... Ja sam mozak izoštrio pretvarajući frakcione u decimalne dok se još igrale trke konja (kakav sam ja debil bio jebem ti)....

8. dok se još igrale trke konja (kakav sam ja debil bio jebem ti)...

Opusteno,dok ne stavis 200 dolara na konja koji ima kvotu 19 za pobedu,samo zato sto ti se svidja ime konja,kul si... :D

9. Pazi Gazimudo... da bi uplatio novac na Moneybookers možeš to da uradiš ili preko tzv. bankovne transakcije ili preko kreditne/debitne kartice (što znači da ti svakako treba neki račun u banci).
    E sad, Rajfajzen, gde ja imam otvoren račun, ne vrši te bankovne transakcije prema Moneybookers-u, bez obzira što imam i devizni račun sa nekim novcem na njemu. Zato sam preko te neke VisaVirtuon kartice, koju su mi izdali isto u banci prebacio novac na Money (pre toga mora da se prodje proces verifikacije te kartice sa koje uplaćuješ novac). Transakcija se izvrši automatski, i novac ti je na Money računu.
    Kad su pare već tu (na BWin-u si već napravio nalog unevši svoje osnovne podatke), izabereš opciju uplaćivanaj novca sa Moneybookers naloga, za šta ti je bukvalno samo potreban mejl s kojim si se registrovao na Money i on automatski prebaci sa jednog računa na drugi.

ne znam dal si me išta skontao :)

10. Lakše je ići u kladionicu i jebavati se sa listićima svaki dan nego se registrovati kod njih...

PS: Neko je pričao da ima nalog na Vilijamu, pa nek kaže kakvo je stanje tamo, tj. procedura.

11. Kaka je to Virtuon? Nema to kod nas u Bosni... Mi smo još na nivou...jbg ne zna čega...

12. Ma komplikovano mi to,a od banki bezim ko djavo od krsta.. Sto kaze selenijum,lakse mi napraviti kuci tiket i uplatiti.. A i prijace mi setnja za moj trbuh xD Hvala na info..
    i jos nesto,jel mogu da me hapse sto nista ne uplacujem na taj manibukers?!

13. Е, до јаја је што на БЕТ365, бетадриа и на осталим сајтовима ти дају бонус, ал мораш да се цимаш нон стоп....

14. Unicredit banka ima Visa Electron Rajfajzen Visa Virtuon, obe se otvaraju besplatno i sa njima može da se plaća online. Ako ne može direktno uplatite lovu na Moneybookers i sa MB na sajt. Kada dižete idete obrnuto, sa sajta na MB sa MB na karticu sa kartice na bankomat i slobodni ste od svih poreza i gluposti.
    Ja sam imao račun na bet-at-home, 5e, sitno pa prokockah za čas.
    Na William Hill imam sada, britanski način klađenja, malo se pogubim ponekad ali ništa strašno. 0.10e je minimalna uplata.

15. Манибукерс или онај....Јукеш

16. Ma nema kod nas uopšte Virtuona, ne postoji ta institucija.

17. Јебале вас картице...дај напишите шта мислите о овим утакмицама за вечерас

18. sve kečevi, sem brage, ne znam šta se dešava sa kvotama na onoj utakmici... ako je ovakvo stanje kao što piše, onda dvojka na bragu (ali samo zbog kvote, ništa više).

19. А шта мислите о овоме

Порто 1
    виљареал 3+
    бенфика 0-2 гоља?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.