Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Stavi New Orleans-Phoenix 1 ili Oklahoma-Denver 1...Mada vise treba Oklahomi...
EDIT: I Majami i Boston mozes da gruvas,bore se za drugo mesto...Oba u hendikepu,ne znam koliki su,ali recimo da je majami 8.5 a Boston 10.5...tako nekako bih ja stavio...Majami-Sarlot,Boston-Wasington...
ODigrao sam ovo:
Bulonj 1
Sateru ppX
Metalist 2
Duizburg winer 1
-----------------------fix
Zvole X
Mastriht SP 1
Barca B 1-X
Akrington SP 2
-------------------2/4
Na 200din od 4k do 65k,pa sta bude
Jedan za 100 dinarčića:
Polonia - Leh X @3
Plzen - Jablonec GG @1,75
Frankfurt - Werder X @3,20
Maklsfild - Akrington 2 @2,3
Kvota 38.
Фино је ово Предражињо. Јел ниси сујеверан, могу да препишем? :)
Ma samo cepaj, Peki :)
Da je sreće da jedan ovde stalno "nabode" nešto, pa da svi prepisujemo od njega :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8996175-867
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7031639-867
Ljaka se vratio svojim kvotama :D
Dobro je i izdržao :D
UCD Dablin - Boehemians Irska 1 liga iz 2 u X
Drug mi je uplatio 200 eura jer ima neke likove koji mu dojavljuju a za ovo su 1000 % ubedjeni, ja sam 10 eura, jebga ne zalećem se tako lako i ovo mi je taman.
Utakmica se igra večeras u 20 i 45...
EDIT: Cuo sam da je u Srbiji uglavnom zakljucana ova utakmica, jebga lepo je ziveti u Bosni sporo kontaju hahaha!!!
Fina kvotica, 11...
Da li dati zadnje dvije marke u džepu na ovo...
U Mocartu 17!
pici u mozzart i cepaj!
Au...moram da skupim pare
Na kraju sam samo marku, zamolila me drugarica da uplatim i njoj, nema u blizini Mocarta, pa mi bi žao rekoh uplatiću...Jeb ga, bolje išt nego ništ :D
Bravo...stavio sam vec 1000 kinte na tiket, i neam vise para...i naravno proci ce
Iz tvojih slova u božije oči.
PU, bem ti augsburg...
Ja sam taj ispratio prelaz sa 400, pa kud puklo...
još bih dodao jedan isti prelaz, ako neko igra neki luđi tiket:
Empoli - Novara 2-x
nije nemoguće da prođe... jasno, kvota manja, jer je x 1.9, ali... videćemo, i to sam ispratio.
Au jebem ti jebeni bulonj,trebaju mi oni da prodje uslovni deo tiketa..
A u sistemskom sam vec jedan pogodio i jedan pao..
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5810647-867
Rekoh ja da zvole ne pobedjuje ;)
Наравно да не побеђује...њему више ништа не треба...
Елем лепо ми иде тикет
И баш кад сам реко то....ГАП ПРИМА ГОЛ У 90+16 МИНУТУ