Кладионица

1. Stavi New Orleans-Phoenix 1 ili Oklahoma-Denver 1...Mada vise treba Oklahomi...

EDIT: I Majami i Boston mozes da gruvas,bore se za drugo mesto...Oba u hendikepu,ne znam koliki su,ali recimo da je majami 8.5 a Boston 10.5...tako nekako bih ja stavio...Majami-Sarlot,Boston-Wasington...

2. ODigrao sam ovo:
    Bulonj 1
    Sateru ppX
    Metalist 2
    Duizburg winer 1
    -----------------------fix
    Zvole X
    Mastriht SP 1
    Barca B 1-X
    Akrington SP 2
    -------------------2/4

Na 200din od 4k do 65k,pa sta bude

3. Jedan za 100 dinarčića:

Polonia - Leh X @3
    Plzen - Jablonec GG @1,75
    Frankfurt - Werder X @3,20
    Maklsfild - Akrington 2 @2,3

Kvota 38.

4. Фино је ово Предражињо. Јел ниси сујеверан, могу да препишем? :)

5. Ma samo cepaj, Peki :)
    Da je sreće da jedan ovde stalno "nabode" nešto, pa da svi prepisujemo od njega :)

6. Ljaka se vratio svojim kvotama :D

7. Dobro je i izdržao :D

8. UCD Dablin - Boehemians Irska 1 liga iz 2 u X
    Drug mi je uplatio 200 eura jer ima neke likove koji mu dojavljuju a za ovo su 1000 % ubedjeni, ja sam 10 eura, jebga ne zalećem se tako lako i ovo mi je taman.
    Utakmica se igra večeras u 20 i 45...

EDIT: Cuo sam da je u Srbiji uglavnom zakljucana ova utakmica, jebga lepo je ziveti u Bosni sporo kontaju hahaha!!!

9. Fina kvotica, 11...
    Da li dati zadnje dvije marke u džepu na ovo...

U Mocartu 17!

10. pici u mozzart i cepaj!

11. iz 2 u X

Au...moram da skupim pare

12. Na kraju sam samo marku, zamolila me drugarica da uplatim i njoj, nema u blizini Mocarta, pa mi bi žao rekoh uplatiću...Jeb ga, bolje išt nego ništ :D

13. Bravo...stavio sam vec 1000 kinte na tiket, i neam vise para...i naravno proci ce

14. Bravo...stavio sam vec 1000 kinte na tiket, i neam vise para...i naravno proci ce

Iz tvojih slova u božije oči.

15. PU, bem ti augsburg...

16. Ja sam taj ispratio prelaz sa 400, pa kud puklo...
    još bih dodao jedan isti prelaz, ako neko igra neki luđi tiket:
    Empoli - Novara 2-x
    nije nemoguće da prođe... jasno, kvota manja, jer je x 1.9, ali... videćemo, i to sam ispratio.

17. Au jebem ti jebeni bulonj,trebaju mi oni da prodje uslovni deo tiketa..
    A u sistemskom sam vec jedan pogodio i jedan pao..
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5810647-867

Rekoh ja da zvole ne pobedjuje ;)

18. Наравно да не побеђује...њему више ништа не треба...

Елем лепо ми иде тикет

19. И баш кад сам реко то....ГАП ПРИМА ГОЛ У 90+16 МИНУТУ

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.