Кладионица

1. Jebem ti Cvole! Odsad više ne slušam sebe.

2. Buljon jebe jebem im onu mater blagoretardiranu. A to što ću da crknem od gladi to njih boli kurac....

3. JEBEM JA OVOM GAPU MATER USRANU DA BOG DA UMRLI SVI

4. dobro je nije prosla dojava

5. Napušim se ja njima svima kurca.

Prošla Barselona....

6. Izvinjavam se svima, jebem im mater Irsku. Od danas ni Celtse ne slusam..

7. Skocko izvini sto te odgovorih od barce :( Ispade FIX dana :(:(:(

8. Bomba dana za sutra:
    Totenhem - Stoke 2 @ 5.5

9. Opušteno.

Sutra se uzimaju pare, dosta je više zajebancije.

10. That's the spirit!
    Dajte neke parove, da nam otmu pare, ovaj, da im otmemo pare!

11. Pu jebem ti Cikago....Prodjem 5 parova(2 hokeja,3 NBA) i padnem Klivlend kec u hendikepu(9.5) protiv Cikaga,ovima ni za kurac ne treba,mislio ovi ce za cast...

Inace sinoc,Troja kurac...0-2,i za 15 minuta prime 2,ja se ponadao,kad je krenulo...jos sam 1000 stavio..I stavim 500 na UCD i tu do jaja krene i posle nista...jbg,bice bolje sledeci put.Neki moji fiksevi danas:
    Blackburn-Birmingham 1
    Hanover-Mainz 1
    Den Hag-VItese tim1 daje dva gola u prvom,ili cak tim1 3+ cela...
    Eskisehirspor-Fener 1X moze da se proba....Sve kvote su iznad 2 sem poslednje,sta da vam pisem Inter 1,kad to svi znate! :P

12. Brate bar izbrisi ovo dole "Tralalala itd",sve je ok,samo to kad procitas pomislis da se neko zajebava... :D

EDIT: Vidim pise TEST,pa sam verovatno ispao glup u drustvu... :D

13. ЛЕМОН ТИПС АХХАААХАХАХАХХАХАХАХАХА

14. haha
    BVD mora da se testira radi li ima li bagova bla bla :D
    Prvi mjesec će biti sve i svašta a onda će i statistika pa da vidimo kako dalje :D

15. Na šta da bacim 1000 kinti?
    Ima li ko kakav predlog (recimo 3 tekme uvr glave)?
    Može li npr. Hanover 1, Valensien 1, Judineze 1 ?

16. Ја ћу на један прелаз 2-1 да ставим 100 кинте...и крај

17. Svaka ti čast što si stavio koja je liga u pitanju, inače to nijedan ne radi. Pa lupne neku niđe veze utakmicu koje nema ni na rezultati.com

18. Isto tako primjećujem da William Hill brzinom svjetlosti blokira utakmice -.-

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.