Кладионица

1. Ja cu pokusam Delermont - Kjaso 0:2 u nekom sistemu.. Dvoumio sam se izmedju 1u2 i ovog,al ipak uzeh rez. Ako dodje 1u2,bataljujem kladzu do sledece sezone.

2. Pa fina je kvota iz keca u dvicu, uplatiš marku, ili koju već valutu koristiš i nećeš se pojesti ako prođe. :)

3. Evo od mene i dva tenisa,jedan bi bar trebao da dodje:

Starace - Marej 1 @3.1 ili ukupno 3 seta @2.25

Soderling - Almagro 2 @2 ili ukupno 3 seta @2

Sto se tice fudbala dve tekme:

Granada - Hueska 1 @ 1.55
    Panatinaikos - AEK 1 @1.8

I zbog vaznosti bodova i jednim i drugima,ove dve tekme valja pokusati kontra prelaze (1/2 ; 2/1)

Salamanka - Selta Vigo
    Notingem Forest - Svonsi Siti

4. Sharapova - Per 1 @1.40
    Azarenka - Pavlicenko 1 @1.25
    Federer - Gaske 1 @1.22

dajte jos nesto sigurno, da stavim za 1000

5. Ja singlirala Holandiju (EP do 17) i prođoh je...

I imam još jedan bezvezni tiket i jebe me glupa Jelena. Bem ti tenis.

6. @Džanki
    1000 evrića?

7. 1000 miliona :P

Dajte nesto pa da trknem

8. ЦИТАТ Sharapova - Per 1 @1.40
    Azarenka - Pavlicenko 1 @1.25
    Federer - Gaske 1 @1.22
    Ал али 0-2 1.80

добитак 3000

9. e ja ću stavim ovaj Gazimudov Delermont iz 1u2...bar za 300 dindži....a na drugom vežem Panatinaikos iz 2u1..za 100...mada mi tu nije kec...

10. ја имам паклен план да зарадим добре паре ал ми треба неолико фиксића који су сигурни...

11. PITAJ DŽANKIJA! LOLOLO ON IMA DOJAVE

12. Ipak stavih Ali 1....0-2 1.80...ne smem rizikujem...bolje ista nego nista..

13. ajd neki fixić za sitnu lovu, crvendać, crvendać i po...

14. Kuku svi ste odigrali onaj Delermont - Kjaso,ako ne dodje, obesicete me za jaja xD

15. Jaoo zaboravio sam da singliram kjasoa...ma daaj

16. Ja sam mećala X2 na Kijaso, pa mi ne bi ni X smetao :)

Pitanje za ove što se razumiju u penis:
    Hoće li dobiti Fiš Čilića?

17. Nece.
    Ali ja se malko razumem u Tenis,odmah da se ogradim :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.