ja stavio ove prelaze...a listić sam odigrao toliko glup da me sramota da postavljam...hteo da igram Hod dvojku, kvota 2, Ham kam x2, kvota 2.68, 1.3 na keca, ove grke da vezujem pa odustao...mrzelo me da razmišljam....
Грувајте сад за све паре против Лугана до краја, немају паре ни за плате а ни за виши ранг, морају да пусте Вадуз који има и стадион добар и паре, изгубили су 4 заредом, последњу су играли против 3. на табели и изгубили 0-6, ја играо, била квота 2.75...
e onaj listić što sam odigrao...moram još malo da kukam...:))
Dinamo Bukurešt 3+, došlo,
Paok 2, došlo,
Gais 2+ drugo, došlo,
Helsinborg dvojka 1.4, trenutno je 1-1, verovatno neće doći
i gledam buđave špance i uvatim se za Granadu 3+...ove dve su već došle al ne može sve tri da dođu da ga jebeš....:)
a nije ni neka isplata, veća je na Delermont...:))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ja stavio ove prelaze...a listić sam odigrao toliko glup da me sramota da postavljam...hteo da igram Hod dvojku, kvota 2, Ham kam x2, kvota 2.68, 1.3 na keca, ove grke da vezujem pa odustao...mrzelo me da razmišljam....
Гранада 1-1
Хелсингборг 2-2
Елфсборг 2
Содерлинг 1
квота 23.
Cilic - Fish 2:0
To se i ocekivalo.
Кога Чилић избацио у прошлом колу?
Грувајте сад за све паре против Лугана до краја, немају паре ни за плате а ни за виши ранг, морају да пусте Вадуз који има и стадион добар и паре, изгубили су 4 заредом, последњу су играли против 3. на табели и изгубили 0-6, ја играо, била квота 2.75...
Jebo me Federer, će ga vješam ako izgubi...
Jebo me FEDERER
i Ham Kam ladno dođe dvojka na kvotu 6....1-3 i Hodd dvojka...i kako da ne kukaaaaammmm kad sam glup......
Naravno delermont ce dodje iz 1 u 2 ,a ja konj gadjam rezultat 0:2
уф, 2:0. сад ће већ бити тешко... али навијам за вас и тај прелаз...
A Kijaso razbija.... :)
3:0
ако ово дође из кеца у двојку, никад више нећу да ућем у кладионицу :)
Odoše Gazimudova muda :)
ma jok bre Selenijum, kaka muda..odoše meni 500 djunti iz džepa...:)
Kukuuuuuuuuuu,pa ovi nisu normalni... Ovo po tradiciiji treba da ide u dvojku?!
ima još jedno poluvreme....:))
e onaj listić što sam odigrao...moram još malo da kukam...:))
Dinamo Bukurešt 3+, došlo,
Paok 2, došlo,
Gais 2+ drugo, došlo,
Helsinborg dvojka 1.4, trenutno je 1-1, verovatno neće doći
i gledam buđave špance i uvatim se za Granadu 3+...ove dve su već došle al ne može sve tri da dođu da ga jebeš....:)
a nije ni neka isplata, veća je na Delermont...:))
federere nabijem te na kurac
Džanki, nabijaš federe na kurac?..jel to neki novi lek za rast penisa?
ima još 30 minuta za Delemont...:) nada umire poslednja...nada je i najveća kurva, posle vere...