Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A jebem ti ovaj England Fa Cup:
Juče Forest-Svonsi 0:0
Danas Reding-Kardif 0:0
Sutra M.Siti-Stouk 0:0 !!!! Šta je ovo?
Igraću sutra Siti-Stouk 7+!
фиксеве похватао, голове пао. а јебем му матер, могло је да прође лагано, за по један гол.
сутра ко може нека гађа сутјеску двојку, кажу да мора да победи, а квота је око 2.8
и не знам шта још... ја ћу рецимо да гађам и вулверхемптон гг3+. и волфзбург двојку. то су ми онако, добре квоте (2.2 и 2.1)...
Ja bio najblizi na onom tiketu 1&2-3, trebao mi jos jedan gol ustasa da uzmem vaucer..
elem,Posto necu biti tu sutra da vam ostavim,evo otkucacu vam sta cu da igram..
Nemcima je poslednje kolo,svi igraju u isto vreme,ocekujem dosta golova,i realne rezultate,jer kolo se poklopilo tako da ne igraju 2 tima kojima trebaju bodovi.
Blekpul 1 @2.05
Sanderlend GG3+ @2.25
Hadersfild GG3+ @ 2.3
Leverkuzen 2 @1.9
Hanover 1 @1.9
Wolfsburg 2 @1.9
Kalmar 1 @ 2.1
Kuban GG @ 1.9
Sutjeska 2 @ 2.25
елем, мислим да си ми украо сва три пара која сам оставио. кул :)
Jebo me Reding i onlajn kladionica. Ostalo mi je još pola eura i sad sam ih metnula na neku NBA košarku, samo da ih stučem, pa da se više ne zajebavam sa onlajnovskim klađenjem.
posle dužeg vremena stavio sam samo dva para na tiket...
frajburg-leverkuzen 2
lil- psž 1
za 1000...jebaga, ovaj Gazimudo me upropasti...kune tu ko neka baba, a ova ciganka sa posla ne da pičke...:)))
Ajde javio,dosadi i bogu i narodu :D Dabogda svaki dan uzimao pare,i nama ostavljao procenat :D
Aleksandre,jesam zabo,za sutjesku sam jos negde video da valja igrati,a ovo mi je delovalo kao najbolji tip za one parove..
Nego,izgleda da necu stici da uplatim,posto idem pre 9 iz kuce,a ne znam da li cu naci negde Mozzart..
E ljudi,od mog dobrog ortaka,cale vodi BSK,Milenko Kikovic,i on sam kaze da sumnja da je namesteno BSK-Hajduk 2.Znaci probajte dvojku,negde je i preko 2 kvota,a ne bi me cudilo da nameste,kako bi Hajduk ostao u ligi,pogotovo sto Metalac-Indija igraju,i ako bude tu nereseno,Dzomba moze bas da profitira...I Man City mi je kec kola.
http://www.flashscore.com/detail/soccer.php?match=503811&gmt_offset=-7200&tab=1
види квоту, бвдлга. мислим, ако је намештено, и то је поклон, али ће да је спусте кладионице само тако.
2.10 u Meridianu bila,pa je na 1.7 spustili,ali je to najpederskija kladza koja postoji,posto im se 99 posto kvota iz liste ne slazu sa onim sto otkucaju.Za mozzart i ostale ne znam,sve preko 1.8 je poklon.
ма 1.5 је поклон, само ако је сигурица. веже се са ситијем, сутјеском, волфзбургом, и куд ћеш лепши' пара. ни из чега.
едит:
ко има стрпљења да чека кинту до понедељка, и лозана је кец, к'о кућа. к'о две куће!
Ja brate ne bih igrao Nemce.Realno Frankfurt ide Dortmundu,puci ce,Mehen nece dobiti u Hamburgu,a Volfsburg igrao kao Napredak ove godine.Moje misljenje je da ce svi da dunu,i da ce Frankfurt ispasti...Golovi su sramotno male kvote...
Blekburn - Mančester Junajted 2. I to je to za danas. Juče me posralo da dobijem 2000 na džekpot i 3100 na tiket od 500 din. Pobeda!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6426699-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1044067-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7194655-877
Лацио - Ђенова 1
Дортмунд - Франкфурт 3+
Аустрија - Тирол 1
БСК - Хајдук 2
Атлетико - Херкулес 1
Сарагоса - Еспањол 3+
Билбао - Малага 1
за данас и сутра
други
Мајнц - Ст. Паули 2-1
Сампдорија - Палермо 2-1
Ћезена - Бреша 1-Х
2/3
idem sad za koji minut kod zlatara da utopim neke privezke sto sam dobijao jos u osnovnoj ionako ne nosim ta sranja i od tih para, a bice nekih 20-25 evra, ima da bacim sve (ili skoro sve) na Liverpul!
Ipak sam stigao da odigram onaj tiket odozgo.. Fali mi gol na mecu Burnmaut - Hadersfild da prodjem prve 3,al male su sanse..
Pogledajte mene ludaka sta sam uradio:
http://www.webpagescreenshot.info/img/847374-514201162910PM
A kreten,mislio sam da je pola 3, i ne odoh da uplatim.. Doduse bio sam stavio Milan i Lacio keceve,al svejedno..
Nego,evo jedan da se izvadim:
Lacio iz 2 u 1
Tenerife iz 1 u 2
Kvota 700
jao kako mi je krivo!
sestra odigrala Njemacki tiket
dortmund 1
hanover 1
hofenhajm GG
salke GG
verder GG
majnc P1+ D2+
leverkuzen GG3+
40 evra
znaci SVE osim jebenog leverkuzena je doslo, ne mogu da vjerujem!
a moj tiket:
lacio 1
tirol GG3+
sturm 3-5
gimares 2
genk 2
standard 1
87 evra
al ne nadam se nesto, a na liverpul sam uplatio 15 evrica :)
Дође Мајнц. :) Ваљда ме Жабари неће изјебати сутра.
Кени колика је квота на Ливерпул у клаџи где си играо?