Кладионица

1. Ja petkom uvek cepam Irce prvu i drugu ligu u golove,tako ce i danas da bude.Mozda se nabode nekih 50e na 100 dinara...

2. I ja danas igram na golove,lepo vreme napolju... Mogao bih opet da izlupetaram meceve po listi,pa sta bude..

E da,necete verovati,al imam jedan predlog za subotu.. Posto moja sveca prati onaj eurosong i bog da joj dusu prosti,kaze ona meni da ovu nasu gotive prilicno,i da im se svidela.. E sad,kvota na nasu da bude u prvih 10 je 3.2,ako neko ima da se internet kladi,moze da uzme parice..

3. Pakleno je kakve su pesme prosle i ko su favoriti,pratio sam i ja.Madjari sa nekom najtuznijom pesmom su usli u finale i medju top5 favorita su.Nasi jesu dobro prihvaceni,ali jebi ga,sve zavisi od glasova iz dijaspore...Estonija,UK,Francuska,Finska,Madjarska i Bosna su kao favoriti...

4. Mene će izgleda sjebati Lodra i i Zimonjić, bem li im sve...

5. Aj svi napisite za sutra ili prekosutra neke sigurne parove,stavicu 400din na kvotu 10 da "progledam"

igram psv tm22+&GG kvota 2
    naval 2 kvota 2

jos??

6. brate ako hoces sigurice onda se mani tih kombinacija i ostalih gluposti.. Kako moze da ti bude sigurica ovo za PSV..
    za sigurice se uzimaju fixevi, i eventualno golovi,i to je to.. mani se ovakvih stvari za sigurniji tiket.
    Mislim to je bar moja preporuka..

Odigraj dva engleza 3+, nase odigraj 0-2, i stavi neku duplu sansu i to je to..

7. Gadjam danas Shelbourne 1
    Metz X
    Nimes X
    Angers X
    Admira 2
    Antalia 1
    i one manje kvotice..

8. а нисам хтео, стварно. пролазио поред кладионице, и... а у курац.

Анталиа 2-1

50
    то стартује у 19х... и још три тикета, два ненормална, и један...
    опет сам сујеверан, нећу да их покажем док се не заврше утакмице :)

9. Ipak me izdade Cibalija, mamu im balijsku ustašku.

10. први минут један : нула. па добро, лепо сам гађао прелаз.

едит: ево, један од оних лудих
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1292-8574670-877

11. Замолих бих играче Адмире да не приме гол, иако имају играча мање...

С љубављу, Џанке.

12. aleksandarkg
    а нисам хтео, стварно. пролазио поред кладионице, и... а у курац.

Анталиа 2-1
    50
    то стартује у 19х... и још три тикета, два ненормална, и један...
    опет сам сујеверан, нећу да их покажем док се не заврше утакмице :)

pre 2 sata

који сам баксуз, јеб'о ме коњ, двоумио се, и ударио погрешан прелаз. а јебеш га, било ми логичније да иде у кеца... у курац. добро, ова два су пала, уздам се у још два тикета.

13. hahaahah stavio 2/1 a ode 1/2.. cc :P

14. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1292-1889837-877
    је л' могуће да ће мртви слиго да ме прејебе на овом тикету? могуће, како није.

едит:
    а у курац, још у ово се уздам:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1292-4637298-877

15. Dešava se i to:
    Francuska 2, svi došli po 3+, 4+, i 5+, osim jedne!!!
    Avr-Van 7+!!!!!!!

16. Uzeh pare na

Evian 1
    Sedan 1
    Altach 1
    Aarhus 2 :)

SAMO Nek se okrece

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.