LJudi,cepajte nasu ligu danas.Metalac 1 i Hajduk 2...kvota na golubare je 2.55,poklon...I Zvezdu igrati golove,3+ je 1.85,isto poklon,metnuce Rad gol sigurno,ako ne i 2,a meni smrdi da ce da bude 3-2 za Zvezdu,pa sam odigrao i 5+...Ovo ostalo Birmingem mi je 1i Ajax X2,a gadjacu i celu holandsku ligu gg prvo gg drugo,pa u sistem,recimo 3/8.
Ja bih samo dodao Ajax moze i u 5+.. Resava se titula,twente itekako ima muda... Ja sam odigrao drugo 3+..
Samo sto su mi kvote na GG bizarno male.. ja iskreno ne igram to ako je ispod 1.7..
EDIT. Ja ocekujem jos jedan kiks zvezde protiv rada,i to iz "nekih sumnjivih" situacija,jer i zvezda hoce da se prikljuci u pritisak protiv partizana. Mozda treba gadjati crveni karton ili penal na tekmi. Mozda cak i crveni karton za zvezdu i penal za Rad.
И стис'о муда, бацио две хиљаде на четири утакмице, квота десет.
Севиља, Ајакс, Бирмингем кечеви, и Монако 0-2.
Ако прође, живећу пар дана краљевски. Ако не прође, нема 'леба да једем, лоло.
U Vilijamsu se ne mogu odgirati zajedno bilo koje dvije (ili više utakmica) Srbijanske lige, a minimum parova kad odigram jednu je 5. Koja je to muljaža, Bog te mazo...
Gazimudo
Haha,kvota na hajduk pala na 1.5
Ma ne,nije namesteno uopste xD
има нешто ту.
у европским кладионицама, квота на хајдук је од 1.5 до 1.8
а у свим нашим преко 2.4...
можда ови наши знају нешто више од странаца, јебем ли га.
кад би бвдлга могао да потврди да је намештаљка, па да бацим још пара на тај хајдук...
Ау јебем ти Жабаре, па више ни да наместе не знају ко људи! Прво пониште Сампдорији чист гол у првом, Палермо га даде на крају и онда на почетку другог пусте гол домаћину поред очигледног фаула над голманом. Ја реко то је то, нема шансе да омане. Онда дају још један који им пониште, овај пут оправдано додуше, почну да мрљају и ови им га сместе из контре у 87 минуту. јебени цигани
И Хајдук нерешено, до јаја. Утераше нам га клаџе ту жестоко. :)
А шта знам, нек буде како буде....
Šanse su na tvojoj strani! Ostalo je još 20 min. do kraja, a 0:0...
Јебига братекс...ја Француски куп увек играм 0-2...и увек прођем...прошле године финале марсељ - псж играх 0-2 било 0:0 :)
Ok. Biće i ovo 0:0 izgleda.
Dobiću sutra.
Aj nek je sa srecom.. :)
+6500 din.
Osnabrik - Ingolstad 1u2 ili 2u1
Sta da vam kazem,gadjajte kec na Birmingem i dvojku na Cirih.Ajaks bi moglo gg3+ a za hrabrije pp2 na Palermo.
Opet mi progutala vuka post..
Ahen - Arminija 2 @4.8
Igrali 3za3 prethodne 3 sezone,ove sezone dosla dvojka na ahen.
Posto ne treba ni jednima ni drugima,ne bi trebalo da krse tradiciju.
Evo jedan moj "zbogom sirotinjo"
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-9088305-877
LJudi,cepajte nasu ligu danas.Metalac 1 i Hajduk 2...kvota na golubare je 2.55,poklon...I Zvezdu igrati golove,3+ je 1.85,isto poklon,metnuce Rad gol sigurno,ako ne i 2,a meni smrdi da ce da bude 3-2 za Zvezdu,pa sam odigrao i 5+...Ovo ostalo Birmingem mi je 1i Ajax X2,a gadjacu i celu holandsku ligu gg prvo gg drugo,pa u sistem,recimo 3/8.
Amin za bvdlga-in post.
Ja bih samo dodao Ajax moze i u 5+.. Resava se titula,twente itekako ima muda... Ja sam odigrao drugo 3+..
Samo sto su mi kvote na GG bizarno male.. ja iskreno ne igram to ako je ispod 1.7..
EDIT. Ja ocekujem jos jedan kiks zvezde protiv rada,i to iz "nekih sumnjivih" situacija,jer i zvezda hoce da se prikljuci u pritisak protiv partizana. Mozda treba gadjati crveni karton ili penal na tekmi. Mozda cak i crveni karton za zvezdu i penal za Rad.
RendJers ludi 7 minut 0-3,ja igrao 3+,kvota bila poklon klasican 1,45
Bomba dana:
Vojvodina - Spartak Sub 2 @6.5
Da vidimo da li ce da potvrde izreku - ko o cemu,kurva o postenju.
Испратио Хајдук у синглу... 2.8 квота... и сваки могући прелаз на двојку (х-2, 1-2, 2-2).
Испратио Сервет из два у два (друга швајцарска).
Луди:
Бирмингем х-1
Тулуз 2-2
Рен х-х
Реал 2-2
Јувентус 2-2
квота 2200.
Реалан:
Бирмингем 1
Сампдорија 1
Салцбург 2
Хајдук 2
Звезда 1
квота 33.
И стис'о муда, бацио две хиљаде на четири утакмице, квота десет.
Севиља, Ајакс, Бирмингем кечеви, и Монако 0-2.
Ако прође, живећу пар дана краљевски. Ако не прође, нема 'леба да једем, лоло.
U Vilijamsu se ne mogu odgirati zajedno bilo koje dvije (ili više utakmica) Srbijanske lige, a minimum parova kad odigram jednu je 5. Koja je to muljaža, Bog te mazo...
има нешто ту.
у европским кладионицама, квота на хајдук је од 1.5 до 1.8
а у свим нашим преко 2.4...
можда ови наши знају нешто више од странаца, јебем ли га.
кад би бвдлга могао да потврди да је намештаљка, па да бацим још пара на тај хајдук...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5183923-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6694680-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6874786-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1227800-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5988597-877
Јебем ти живот, на један тикет паднем само на пратизан, на други само на динамо врање...срећом синглирах асириску х-1
а вечерас би требао реал да одржи лекцију
Ау јебем ти Жабаре, па више ни да наместе не знају ко људи! Прво пониште Сампдорији чист гол у првом, Палермо га даде на крају и онда на почетку другог пусте гол домаћину поред очигледног фаула над голманом. Ја реко то је то, нема шансе да омане. Онда дају још један који им пониште, овај пут оправдано додуше, почну да мрљају и ови им га сместе из контре у 87 минуту. јебени цигани
И Хајдук нерешено, до јаја. Утераше нам га клаџе ту жестоко. :)