Кладионица

1. Rekoh vam za Palermo,kvota je bila solidna:)

2. Za veceras:
    Lozana - Lugano 1 @1.85(neko je vec objasnio da ne mogu u visi rang,a ovi ako misle moraju da pobede,valja probati i TIM1 3+ @3.35 ili 1-1&2+prvo @4.9)

Albinolefe - Atalanta 1 @1.45 (kvota bizarna,al doci ce sigurno. POslednja utakmica,domacinu pobeda donosi opstanak i izbegavanje baraza,dok gostima ne znaci nista,valja probati 1&2-3 @3.0)

Swansea - Not Forest GG3+ @2.4 (prva tekma bila 0:0.sad ocekujem kidanje do krvi)

3. Lozana - Lugano moze da se proba 2u1.. Posto gosti ne mogu dalje,bar ce pokusaju da uzmu neki dinar..

4. Mošte probati Bryne - lov ham 2-1,

5. Jel neko objasnio zasto ne mogu dalje ovi? A prvi su koliko mi se cini u toj ligi,pa ako Lozana dobije,bice ona prva.

6. AIK P/K X
    Norveska - po meni sve kecevi sem Vikinga... X

7. Dokle Dzankee

Dokle ćeš izbijati pare iz džepa ovom napaćenom narodu?

8. Ljudi igrajte tenis tu se najlakse prolazi, mada je sve teze kako se blizi finale. Prednost u odnosu na fudbal sto se skoro nikada ne desi da izgubi kvota 1.(2 3 4) jer ima mnogo manje namestanja nego u fudbalu.

9. Dokle da izbijam kladioni pare lololol

10. JEBEM TI VUKAJLIJU guta postove ko dete iz afike.RRRRRRRRR..

Evo opet cu napisem ono za svajcarce.
    Za prolaz u visi rang treba da poseduju neku licencu,koju lugano nema,dok je lozana poseduje.. Lugano je u prethodnom kolu pukao od treceg sa 6:0,a imaju i 4 poraza u zadnje 4 tekme,od toga 2 od donjeg doma.

A sto se tice prelaza,nije dojava,nije ni suskanje,samo moje neko razmisljanje da lugano ako vec ne moze u visi rang,hoce da uzme nesto kesa za sledecu sezonu.

11. Kako sam puko danas, iznamestali norvezane, pola sveta palo

ЕДИТ: Ипак један тикет у игри а то је

Славиа Праг 1
    Сандсвал 1
    Алесунд 1
    АИК Х

12. Padoh ja samo na Albinolefe, al sam preko ovog internet klađenja odigrala 2 puta Atalantu i sad sam u plusu (napokon). :)

13. а ја на елче. него сам касно дошао кући, утакмице већ почеле, јебига, па нисам хтео да качим. лозана 1, свонси 3+, дижон 1, лион х2, и елче 1. квота 10. јебига сад.

14. Ah da, a danas sam pomoću internet klađenja uspjela iščupati marku koju sam uplatila na "pravi" tiket, odigrala na njemu Kopenhagen, i onda dok je trajala utakmica uživo odigram X na koji je kvota bila 2,70 i dobro prođoh :)

15. BOli vas djoka,kod nas u SRB ne mozemo u nasim kladzama da igramo online.. :(

16. E jebaji ga, ja sam ovdje u Vilijamsu, može i u Premijeru, ali bih po eventualnu isplatu morala ići negdje u federaciju... Uplati u Viljem Hilu ili Bet Lajvu.

Belaj je što sam se ja sad navukla na ovo klađenje uživo. :)
    Danas me je fino Soderling iščupao iz minusa, svaka mu dala... :) Da nema tog klađenja uživo, sada ne bih imala ni feninga za klađenje, a ni večeras za Atalantu. :)

17. ja cu da pokusam da spojim naredna 3 dana u jedan ubica tiket...

18. Ma dobro je internet kladjenje,moj ortak se lesi ovih dana na tenis.. Samo gadja na brejkove,kad je 0-30 kvota na brejk je od 1.7 - 2.2

Ja malo bataljujem kladzu,mada i nije da ima nesto da se igra.. razmisljam se da uplatim 10e na bet at home,pa da se malo kladim na tenis..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.