Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rekoh vam za Palermo,kvota je bila solidna:)
Za veceras:
Lozana - Lugano 1 @1.85(neko je vec objasnio da ne mogu u visi rang,a ovi ako misle moraju da pobede,valja probati i TIM1 3+ @3.35 ili 1-1&2+prvo @4.9)
Albinolefe - Atalanta 1 @1.45 (kvota bizarna,al doci ce sigurno. POslednja utakmica,domacinu pobeda donosi opstanak i izbegavanje baraza,dok gostima ne znaci nista,valja probati 1&2-3 @3.0)
Swansea - Not Forest GG3+ @2.4 (prva tekma bila 0:0.sad ocekujem kidanje do krvi)
Evo mog za danas:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-1246962-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7235338-877
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5067273-877
Lozana - Lugano moze da se proba 2u1.. Posto gosti ne mogu dalje,bar ce pokusaju da uzmu neki dinar..
Mošte probati Bryne - lov ham 2-1,
Jel neko objasnio zasto ne mogu dalje ovi? A prvi su koliko mi se cini u toj ligi,pa ako Lozana dobije,bice ona prva.
AIK P/K X
Norveska - po meni sve kecevi sem Vikinga... X
Dokle Dzankee
Dokle ćeš izbijati pare iz džepa ovom napaćenom narodu?
Ljudi igrajte tenis tu se najlakse prolazi, mada je sve teze kako se blizi finale. Prednost u odnosu na fudbal sto se skoro nikada ne desi da izgubi kvota 1.(2 3 4) jer ima mnogo manje namestanja nego u fudbalu.
Dokle da izbijam kladioni pare lololol
JEBEM TI VUKAJLIJU guta postove ko dete iz afike.RRRRRRRRR..
Evo opet cu napisem ono za svajcarce.
Za prolaz u visi rang treba da poseduju neku licencu,koju lugano nema,dok je lozana poseduje.. Lugano je u prethodnom kolu pukao od treceg sa 6:0,a imaju i 4 poraza u zadnje 4 tekme,od toga 2 od donjeg doma.
A sto se tice prelaza,nije dojava,nije ni suskanje,samo moje neko razmisljanje da lugano ako vec ne moze u visi rang,hoce da uzme nesto kesa za sledecu sezonu.
Kako sam puko danas, iznamestali norvezane, pola sveta palo
ЕДИТ: Ипак један тикет у игри а то је
Славиа Праг 1
Сандсвал 1
Алесунд 1
АИК Х
Padoh ja samo na Albinolefe, al sam preko ovog internet klađenja odigrala 2 puta Atalantu i sad sam u plusu (napokon). :)
а ја на елче. него сам касно дошао кући, утакмице већ почеле, јебига, па нисам хтео да качим. лозана 1, свонси 3+, дижон 1, лион х2, и елче 1. квота 10. јебига сад.
Ah da, a danas sam pomoću internet klađenja uspjela iščupati marku koju sam uplatila na "pravi" tiket, odigrala na njemu Kopenhagen, i onda dok je trajala utakmica uživo odigram X na koji je kvota bila 2,70 i dobro prođoh :)
BOli vas djoka,kod nas u SRB ne mozemo u nasim kladzama da igramo online.. :(
E jebaji ga, ja sam ovdje u Vilijamsu, može i u Premijeru, ali bih po eventualnu isplatu morala ići negdje u federaciju... Uplati u Viljem Hilu ili Bet Lajvu.
Belaj je što sam se ja sad navukla na ovo klađenje uživo. :)
Danas me je fino Soderling iščupao iz minusa, svaka mu dala... :) Da nema tog klađenja uživo, sada ne bih imala ni feninga za klađenje, a ni večeras za Atalantu. :)
ja cu da pokusam da spojim naredna 3 dana u jedan ubica tiket...
Ma dobro je internet kladjenje,moj ortak se lesi ovih dana na tenis.. Samo gadja na brejkove,kad je 0-30 kvota na brejk je od 1.7 - 2.2
Ja malo bataljujem kladzu,mada i nije da ima nesto da se igra.. razmisljam se da uplatim 10e na bet at home,pa da se malo kladim na tenis..