Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vala baš mudro zboriš Gazimudo, će ih Barselona ubije, a ti i ja ćemo namlatimo pare :D
Отишо у кладиону , видо нема леба ......... ставио сингл Барселона - Манчестер Јунајтед 1 .... и ћао ..... квота 2.05
Ako nisi uplatio soma jura, ne pika se.
Сумњаш у мене?
http://img805.imageshack.us/img805/4058/indexc.png
E sad je već u redu. Nemoj više da ti se ponove ovakve greške.
I ja se razmisljam da stavim somuna na barcu.. Al posto su mi ovo zadnje pare,mislim da cu ipak preskociti..
EDIT:
Bomba dana:
Barca - Mancester 5+ @8.2
Раднички хендикеп 2
Партизан хендикеп 1
Манчестер пх (и један мањи сингл х-х)
Мексико 1
Теплице 1
Тенерифе 1
и Стормгоднешто (норвешка 1) 1
квота 60.
едит:
хоћу да појурим белинцону 2-1, са 100 динара, па куд пукло.
то је само моје мишљење, пало ми на памет тако кад сам видео квоте.
Na barcu uplaceno 8miliona evra, na X 900k evra,na dvojku 1.5miliona evra.
Selenijum,nismo sami :D:D:D
Jupiiiiiiiiiiiiiiii.... :D
Sad nas valjda neće zajebati... :D
Ah da, iz priloženog mi se sve nešto čini da ima više Barselonovaca nego Mančesterovaca :D
ja turio 500 đunti iz 2uX...i još 200 da će mančester da dobije na penale, posle produžetka....
hteo sam da stavim soma na to da će Vidić da da gol, kvota 8 ali nisam imao muda....
Pa kaze
napredak 0-2
bask 1
novi pazar 2
petrovac 2
Синглић , Барселончић , победић , кешић ! КРАЈ!
Kolke su bile kvote?
BARSA !!! MEAN MASHINE !
Sutra se igra
Borac Cacak 0-2
dinamo vranje 0-2
bask 1
novi pazar 2
veliki ulog
mali ulog
Пробајте Металац 1:1 тачан резултат за мање паре.
Кад су играли против Севојна ћале ми рекао тачан резултат 0:1 за Металац и дошло, било је намештено јер је терен у Лучанима где игра Севојно у власништву тренера Металца, као и хотел. Овима нису ни требали бодови, тако да је то било решено.
Ово горе сам чуо од неког другог, да не буде забуне да је мој ћале Жереми Малерб... :Р
и сутра сингл
Криља СОВЈЕТОВ - Ростов 1 2.55
Za danas dva tipa:
Arl - Soso 2 @1.85
Barcelona B - Salamanca 2 @ 2.55
p.S. Kakav totalni fudbal sinoc,drago mi je sto se nisam kladio,mada bih uzeo pare..
Al ovako sam uzivao u svakoj akciji..
A jedan gol falio za bombu dan :D
Moj predlog - ostav'te novce za finale Lige Šampiona.
Ja sam odigrao 2 navijačko-realna tiketa.
1. Tiket kaže da će Gigs asistirati Runiju za gol, kvota 15.
2. Tiket kaže da Mančester dobija tekmu rezultatom 1:0, kvota 9.
To sam sanjao, pa sam morao i da odigram.
Biće sreće!
TI SI KRALJ! JEBENI KRALJ! SINOĆ SAM U KAFANI SVIMA ISPRIČAO OVO KAD JE RUNI DAO GOL. KOLIKO SI STAVIO NA TAJ PRVI?
JEBOTE!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2387380-881