Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja sam izbegao karmela al me ujebo bruklin. I vejd dao pola kosa manje od granice hahaha mamu mu jebem bezobraznu
Bvdlga opasno dobar tiket, čestitam :)
Teo asistencije 7.5 +
Ogastin 5.5 +
Kalnietis 9.5 +
Guler asistencije 5.5 +
Micov 13.5 +
Tajus 10.5 +
Feldin asitencije 2.5 +
Singlton skokovi 6.5 +
Džejms 11.5 +
Ljlulj 18.5 +
Jel i maxbet jos nema ponudu za nba,mocart i pin bet izbacuju tek negde u vreme rucka govnari
Maxbet izbacuje ponudu oko pola 1
Danas je petak 13. i danas će da se smrkne kladionicama jako.
Ne znam da li da prebacim sa pinbeta u maxbet, kakva je ponuda igraca kada se uporede te dve kladze, nisam u zivotu odigrao nista u mb..a ako nista sig im nije ruzniji sajt
Saće stevčko da dođe i kaže ovo je 21454-i petak 13. od kad se gledaju moderni kalendari, jer on se baš razume u sabiranje i to.
Padoh samo lenarda minus za 20 000 odoh na hladjenje kako sam najavio dok nisam stuko sve sa racuna.
Maxbet onaj kod arene nije dao juce pol-kraj i poene da igram hahaha sta mislite jel to zbog cska? I odem posle u onu moju kladzu da odigram 1&- i u listi 150,5 i otkuca mi ja pogledam ono 148,5 popizdeo sam malo i reko dal da ga storniram ma necu opusteno zalepice kuzma judoa pajsera xd
Danas igram lajt necu se zalecem opet ko volina veseli na simona dozivotnog kapitena
а где су сад ковачи моје среће, зар су заспали
дајте, шта је затајило, где су играчи?
Pap a neces se kladiti 21-og?!?!?!?!
Coa ti i ja nastavljamo jako snazno i do samog kraja ne? Ja izbacujem ta cuku vremena i tekme i igrace
брате у дилеми сам, да је синоћ прошао бруклин, играо бих мушки до краја, овако ме већ слама полако, разматрао сам да одустанем док још имам шта да дигнем, а с друге стране, довољно сам профитирао, ово и јесам наменио за затезање па шта буде, тако да ко га јебе, настављамо само јако и до самог краја.
за почетак:
панатинаикос 1 и 155.5 -
De Colo poeni 19.5+
Heurtel asistencije 6.5-
Caroll poeni 8.5- (znam da on može ovo da prebaci ko iz pičke ako ga krene, al u zadnjih 7 je samo jednom prešao ovu granicu, u lošoj je formi i Laso ga dosta manje koristi)
тебе сам чекао, то је то, преписује се.
деколоа сам и ја гледао, само се плашим класичног БО као у нба, па да не преседи на крају целу четвртину ако цска води 20-ак на крају треће, али неће ваљда, време му је да се врати у форму.
друга двојица су одличан избор, иде све ово на тикет.
https://s27.postimg.org/kqfhqoymb/IMG_20170113_141927.jpg
Ja ovo zatezem a vi kako ocete mozda cak i ne pisem sam igrace, samo tekme. Dva tiketa damas-dosta
Mislim da Cska opasno šilji gargiju i da će nesrećni Armani gadno da plati za ova tri uzastopna poraza, pa očekujem da De Colo bude na nivou
E moram i brata nikolasa da ispostujem neprepisivanjem hahahaa