I ja sam uživo protiv zvezde, ali ne slučajno, nikad nisam uzeo pare kad sam se uživo kladio protiv zvezde u EL, pa reko' daj i sad, bila kvota 2.1 na makabi tik pre one njihove serije 10-0 tokom treće četvrtine, i nikad ne žalim te pare, tradicija se nastavlja xd
dragic 20,5 -
will barton 12,5 +
whiteside 18,5 +
matthews 15,5 -
a realni su i novicki i williams na 14,5 minus, 3 igraca iz istog tima minus ? ludilo ? e pa videcemo !
aldridge 18,5 +
wall 22,5+
irving 24,5 +
gasol 11,5 +
A kako pogadja tako svaki put jebote jeste sistem i veci ulog ali jebem mu mater opet je to mnogo utakmica sa dobrom kvotom, nije neki fazon samo je usercina reci da mu je to porucio armin sa saljivog sajta vucajlija,com
Требало је лепо да играм Гаудлока + и Симона -, а не против Звезде, срамим се
i ostade ispod glavati majmun pa ne verujem jebeno
I ja sam uživo protiv zvezde, ali ne slučajno, nikad nisam uzeo pare kad sam se uživo kladio protiv zvezde u EL, pa reko' daj i sad, bila kvota 2.1 na makabi tik pre one njihove serije 10-0 tokom treće četvrtine, i nikad ne žalim te pare, tradicija se nastavlja xd
A imao sam ovde u kladzi 2 i - kvota 5 al neeee govno pohlepno
Zatego sam i mlatonijev kuzmic i danston plus sa 6k sta mislite jel doslo? Potop jebeni danas 0/5 tiketi
У првим редовима имају Месија, Суареза и Неимара!
А наводно постигли један гол из пенала.
Каква намештаљка! Па иако је куп!
Jebe ih redovno Sosijedad, vidi medjusobne meceve kad barsa gostuje.
e da, cekam magove da daju predloge za poene NBA.
majami 1
san antonio doh1
od igraca poredjacu po sigurnosti
dragic 20,5 -
will barton 12,5 +
whiteside 18,5 +
matthews 15,5 -
a realni su i novicki i williams na 14,5 minus, 3 igraca iz istog tima minus ? ludilo ? e pa videcemo !
aldridge 18,5 +
wall 22,5+
irving 24,5 +
gasol 11,5 +
Океј, ставићу све што имам на рачуну (1019) динара да Сампдорија да један гол!
Тренутна квота 2,70
coa, klaver 5 skokova majmune .!.
Šta radi Ertel u poslednja 3 minuta, koliko je postigao, 10 poena?
Pusti ertela, vidi brendona pola ala je poludeo odjednom, baš nakon što me je dva uzastopna kola usrao na fantaziju i naterao me da ga prodam
Irving plus
Jordan minus
Galo minus
Rose plus
Zatim
Jokara minus
Bil plus
Kraford plus
Booker plus
Whiteside plus
Šomi, rajs 8 asistencija majmune .!.
9 usta ga jebem
Koliko su glupi ovi crnci iz Efesa, čak i za prosečne crnce su baš glupi
И поново смо само Цоа и ја уболи на заједничком лооол
Čekao burazer romu na onom sistemskom tiketu za 200k, i evo. U devedesetom naingolan slepac.
Imao 7 tekmi... Ima i ovako valjda solidne pare, ali... Tuga.
A kako pogadja tako svaki put jebote jeste sistem i veci ulog ali jebem mu mater opet je to mnogo utakmica sa dobrom kvotom, nije neki fazon samo je usercina reci da mu je to porucio armin sa saljivog sajta vucajlija,com