Jebe parahovski za sad, počeo odlično i u nastavku ništa, a ovi praktično bez odbrane na centru, kao nadam se još, ali teško preko 12.5, još nas tek čeka soliranje lengforda...
A ljulj crni, ne znam šta mu je u ove dve utakmice...
Utakmice koje su počele u 17h
Obala Slonovače - Kongo 2-2
Kups - JJK 9-1
TPS - Pirot 5-0
Al Ahli - Al Nasr 2-1
Sarpsborg - Ull 7-1
Tun - Le Mon 0-0
Jebiga, ako je i moralo sve u 5h, moglo je malko bolje da se izabere haha
Samo mi parahovski jebe prelep tiket neka ide i on u kurac krasni 'ajde pašutine ubacuj ga neka odigra celu četvrtu, a lepo bi bilo i jedan produžetak da bude.
Ma samo da uđe, neizvesna je završnica, ići će više lopti na centra, samo bi bilo lepo da to bude on, a ne vilijams. A još je bolji sa penala od crnje.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sut 2/2 igrao 8/20 minuta u prvom hm hm
Kad bi mogli real i zalgiris da izgube obojica mnogo ogavni timovi ajoj.
Nemam para da se kladim
A ja se i ne kladim, prestao sam
Jebe parahovski za sad, počeo odlično i u nastavku ništa, a ovi praktično bez odbrane na centru, kao nadam se još, ali teško preko 12.5, još nas tek čeka soliranje lengforda...
A ljulj crni, ne znam šta mu je u ove dve utakmice...
Utakmice koje su počele u 17h
Kups - JJK 9-1
TPS - Pirot 5-0
Al Ahli - Al Nasr 2-1
Sarpsborg - Ull 7-1
Tun - Le Mon 0-0
Jebiga, ako je i moralo sve u 5h, moglo je malko bolje da se izabere haha
nije imao ckode srece.
hrabro odigrano
Kilograme al zasto jebeno 2 suta uze lik?
питај учитељ'цу
одакле знам јебем им семе и њему и пашутину
http://www.t1x2.net/images/photos/77002/6495/7d46ae8f0f57fec2f197041c.jpg
Kups - JJK 9-1
TPS - Pirot 5-0
Al Ahli - Al Nasr 2-1
Sarpsborg - Ull 7-1
Tun - Le Mon 0-0
Da bude pregledno.
Sta sam bre ovo postavio?
Hahaha
E Bože...
Samo mi parahovski jebe prelep tiket neka ide i on u kurac krasni 'ajde pašutine ubacuj ga neka odigra celu četvrtu, a lepo bi bilo i jedan produžetak da bude.
Dzabe i da igra kad ne suta debil...
Ma samo da uđe, neizvesna je završnica, ići će više lopti na centra, samo bi bilo lepo da to bude on, a ne vilijams. A još je bolji sa penala od crnje.
IGRAAAJ PICKOOOO!!!!
Pa vreme je i bilo da izbaci ovu gluperdu, samo što se ovi odlepiše na 9...
a mrtvi pangos nije ni sutnuo fazon, sto igram ove jebene seljacke lige sa seljackim rotacijama boga pitaj