Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ta devetka zeli nas jebati
I TI KAZES JA SAM DEVETKA DUGA DEVETKA I IZVADIS PRANGIJU I SVI SE UHVATITE ZA RUKE I MUMLATE DEJVID STERN DEJVID STERN
Padnem gol sasuola za isplatu, pa sevilja dobije crveni u 2. Minutu, lukovic iz krke za 37.min samo 8 poena prvih 30.min imao je 0, a evo sad bilbao gubi, odbijam da prihvatim sa su sve ovo slucajnosti ceo moj zivot jebeni je prevara prokleta
e aj se ne kladimo vise
oprosti mi pseto moj pape!!
Deny računaj da mi sređuješ kartu za Olimpijakos 22. Marta pa da idemo na kurve i pola kante od polidisperzije maxpol lučani najkvalitetnije droge da pijemo
To računaj
pu bog te jebao deki!!
I ja bih volio sa vama...
Znam pičke neke iz Radisona pro kurve sve prepičke
https://www.youtube.com/watch?v=iYrVVaHd45w
kvota na egipat maroko 3 + je 3,35.divna kvota.nikada nisu igrali 3 +.i 2 je bilo retko.morao sam igrati.i falkao daje gol.
Ne igra Stjepan Kari, ja cu zategnuti ovu preostalu dvojicu na + pa ako je ispala po ko zna koji put sa infom ko ne igra evo svecarski obecavam vise nista necu predlagati jer onda ovo definitivno kladionice nesto muljaju :(
Ne igra Kari sigurno
grunuo sam singlove pa pomoz bog, thompson je u pinbetu 20,5 ako ne prebaci to pa ja ne znam sta cu uraditi sebi i drugima
Dođoše Niksi sa hendikepom, a da li će i bez?
Kortni li 10 poena poluvreme i poen ne moze do,kraja
Sreder 14 u trecoj i nije mrdnuo pa dokle bre vise ovako bar me odmah sjebite
Ja sam batalio igrače, sad samo hendikep.
Tompson +
Dobrić+
Nejt +
Sutra?
Produzeci i prodjose mi obojica fala kurcu