Ti još ubeđen da je to riba aahahahh brt to te truć jebe, popustio namerno da bi te naveo na tu priču, sve je isplanirao, ima on tih profila šahovskih kao dankan ovde.
joj aleksandar, pa nije to stavljanje u isti koš, to su prva dva imena koja su mi pala na pamet, a da znam da su igrala šah sa psetom ovde, oprosti mi :(
Ti još ubeđen da je to riba aahahahh brt to te truć jebe, popustio namerno da bi te naveo na tu priču, sve je isplanirao, ima on tih profila šahovskih kao dankan ovde.
A možda je i lečki!
Nadaj se samo da nije njihovo dupe, nego da su našli na netu.
traži joj da pošalje sliku dupeta al da pored drži papirić s nadimkom sa sajta za šah, možda te tilmo ili kilogram leraju
S kim ti mene stavljaš u isti koš... A mislio sam da smo prijatelji, čak sam ti i slavu čestitao...
daj molim te da vidimo kakva joj je picka
Možda joj viri pešak iz pičke :D
brt poslala mi fb nalog i vidim sliku toga dana objavljenu s muzem na kojoj su isti nokti kojima stiska sisu posle i siri picku
joj aleksandar, pa nije to stavljanje u isti koš, to su prva dva imena koja su mi pala na pamet, a da znam da su igrala šah sa psetom ovde, oprosti mi :(
i to nisu neki standardni nokti koliko ja znam....
http://image.prntscr.com/image/dcbf4a718fa342169b629e5591dd79af.png
Radj aj u pvt odg frka mi je bas
Nista ja ne verujem ovom psetu. Jos ce da ispadne da ima jedno 3 zene, i 23.7 kurvi, sve kao on.
Daj pseto idi u kurac hahaha
pa fina picka sta
al si pogodio vreme i mesto da pitaš tako nešto, pa svaka ti čast -_-
traži joj da pošalje sliku dupeta al da pored drži papirić s nadimkom sa sajta za šah, možda te tilmo ili kilogram leraju
Dobra picka. Ima li neka da zum nije na maxu, tj. da se vidi malo vise od same picke
Ne viri pešak :(
Daj glavu jebotebog da vidimo kakva to pička igra šah, šta kačiš pičku pičke koja igra šah, šta nam znači to xd
Znate ko je ovo Sasvimnebitna
Hahha
Nije ona bi na sve nacine progutala i pesaka i artiljeriju i sve
Armin i ja smo veceras prvi put videli picku