Кладионица

1. Zaključio sam da je dobro što nisam nastavio da igram šah sa psetom, sa ovom je igrao 5 partija pa ju je naveo da mu pošalje pičku, sa mnom je igrao bar 12-13, sva sreća te me nije pobedio 5 koliko i nju, tražio bi i meni sliku dupeta i sisa sig xd

2. daj pseto link naloga da vidmo ko je

3. brt ova riba nije normalna, evo upravo mi opisuje sta bi mi sve radila tamo je 8-9-10 valjda sada

4. daj link hocemo da drkamo pred spavanje

5. evo pise i da je igrala sa mnom jedan mec ono korespondens ili kako vec to je kad nisi ogranicen vremenom, to me izazvala da bi mogla da piskara xd a ja joj trazio sliku prvi i kao nece snebiva se pa internet je to pa bla bla i ja joj kazem evo ja cu tebi prvi moju daj imejl i kad sam joj poslao nalozila se ko krava bez da se kurcim nesto. da joj posaljem jednu kurcinu a?

6. Jel vam radi mozzart?

7. Pitaj je da dođe možda je devizna xD

8. A sta da se cimas kad je u sad jbg ne verujem da ti trebaju slike da drkas xd
    Al ako ces da se zrtvujes za nas onda neka :D

9. bezi bre polomice mi zena glavu, kapiram da ova ne bi htela da bleji u hotelu pa da ja samo banem 3 puta dnevno da je oderem od kurca

10. Ne radi sajt zato i nisu stigle pare, valjda ce popraviti do golden stejta

11. Lauri mi pojeba familiju celu 6-9 trojke pa jvt, jedina nada saric mrtvi koji nece ni uci

12. Pa ušao šarić, devet minuta igra xd

13. Jedino ako ga ne čekaš da uđe u plus, to je onda drugo i u tom slučaju si ti jedna budala neotesana i jebo te stipe mesić

14. Pa plus jbg ne igraju embid i okafor, a solidno igra u posl vreme, nego ilijasova igra partiju brutalnu jbg

15. seca li se ko predrazinja kazu da je umro na brodu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.