Razjasnili smo da nemam tviter još od onog posta sa svetskog prvenstva u basketu: "birča ima srebro sa SP a šta si ti uradio u životu aaahahahah majmune", i tad je neki aleksandarkg pisao (samo neki više kul od ovoga, ovaj ide i na ostrog xd)
Djenka + i Gudura +, obojica pomoćni plejmejkeri, obavezno je jedan u igri, idealna prilika da se našpanuju, pre svih Gudura, a pritom svi će očekivati Bjelicu i Woltersa na +, što u mnogim situacijama dovodi do kontra efekta. Primer: Ne igra Beal, + na Walla. On da 19 poena i 15as za Gortata i Ota Portera koji udju +. To je samo savet, predlog pa neka proba ko hoće.
Milko ko mo tno +
Voltersa i Đenku sam hteo ali su dali zajebane granice na njih, jer nisu likovi koji vole da šutnu, koliko god to zvučalo retardirano. Đenka burazer ima običaj da igra 30+ min. i da 3p, sva sa slobodnih.
Luka možda eventualno, cenim da simon neće smrdeti na 4 (igrao je 35 minuta u proseku poslednje dve EL) Milko mora na pet, Luka u usponu forme, valjda ima muda kad je prilazio Đilasovoj Dabovićki u pićku materinu.
Igudala useravaj mocart bre
Tvoj osmeh je najlepše vreme...
Aleksandar
5. дец
Aleksandar @AleksandarKg
Voleti, na lakši načim TI PORED MENE...
Aleksandar
18. окт
Aleksandar @AleksandarKg
Ljubim oko moje :)
Neću više da ga drkam, dečknja je prenežno biće. Xd
grunuo sam singlove pa pomoz bog, thompson je u pinbetu 20,5 ako ne prebaci to pa ja ne znam sta cu uraditi sebi i drugima
pre 11 sati
Thompson i Durent na singlu i u dublu, doslo al tacno znam da niko nije ispratio cim sam prosao xD
Bravooo, ja sam te ispratio sa crvenom
http://i.imgur.com/XBuFpEC.png
Mogli ste dodati i grina, paculiju i koga jos ima jbg 30p se mora raspodeliti nekako xd
Ja bi ispratio sigurno al mirniji sam kad nemam na racunu danas cu da prcnem nesto sa par soma da pratim zvezdu i to je to
Pa nije on majku ti jebem odakle mi tviter sad
Razjasnili smo da nemam tviter još od onog posta sa svetskog prvenstva u basketu: "birča ima srebro sa SP a šta si ti uradio u životu aaahahahah majmune", i tad je neki aleksandarkg pisao (samo neki više kul od ovoga, ovaj ide i na ostrog xd)
Imam dojavu za četvrtak
Jebi se majmune
Koga uzeti iz zvezde sad posto ne igraju navedeni u linku sto je dio ostavio?
Bez jovica i dangubica verovatno i kuzmica, znaci bjelica i?
волтерс брате ако му граница није преко 10 сад.
Pa onda je logično da će volters i tompson da igraju mnogo. Al đe ima logike u kladionici.
10,5 volters, a bjelica 11,5 da l uzeti
treba prvo razmotriti dal utakmica ide u plus uopste
Bjelica lagano plus
Djenka + i Gudura +, obojica pomoćni plejmejkeri, obavezno je jedan u igri, idealna prilika da se našpanuju, pre svih Gudura, a pritom svi će očekivati Bjelicu i Woltersa na +, što u mnogim situacijama dovodi do kontra efekta. Primer: Ne igra Beal, + na Walla. On da 19 poena i 15as za Gortata i Ota Portera koji udju +. To je samo savet, predlog pa neka proba ko hoće.
Ne zalećite se na njih, verovatno će Dobrić i Rakićević imati solidnu minutažu.
Milko ko mo tno +
Voltersa i Đenku sam hteo ali su dali zajebane granice na njih, jer nisu likovi koji vole da šutnu, koliko god to zvučalo retardirano. Đenka burazer ima običaj da igra 30+ min. i da 3p, sva sa slobodnih.
Luka možda eventualno, cenim da simon neće smrdeti na 4 (igrao je 35 minuta u proseku poslednje dve EL) Milko mora na pet, Luka u usponu forme, valjda ima muda kad je prilazio Đilasovoj Dabovićki u pićku materinu.