Кладионица

1. Ja hteo da zategnem Đenku minus, upravo iz razloga koji je naveo Šomi

2. Printezis 13.5 - protiv Panate, rovit je

3. Ja hteo logicno volters i bjelica pluseve al na voltersa zategli 10,5 mrs u kurac i jos 1,8 na plus ma ajte molim vas

Lazic ce vrv opet biti u startnoj jer nema dangubica a njega digli na 6,5 hahaha pa tacno sve minuseve da opalim sad majku im jebem

Simona kapitena ne smem minus jbg prosli put me usto u prvoj cetvrtini nabio 11

Znaci nemam pojma

4. Nikolase ovo za printezisa ti je kao da si rekao minus na velickovica u derbiju rovit je....

5. Ali zato singlton redovno duva bircov kurac.tako da singlton minus i birs plus

6. I mislim da moze h2 na mornara em nismo kompletni em bi trebalo da se pristedi zvezda malo

7. Bjelica 10.5+
    Benfika 2
    Besiktas 1

3.4 kvota

Xexe tek sam sad skontao da sva tri fiksa pocinju sa B. To mora da je znak da cu dobiti novatz ne znam sta bi drugo moglo biti.

8. Upravo sam pročitao da će olimpijakos večeras navodno biti bez printezisa, lodžeskog, mancarisa i janga.

Ako je tačno, vredi trpati u spanulisa gomile para, i u grina isto verovatno, nema ko drugi.

Ali valja proveriti ovo nekako.

9. Aleksandar ‏@AleksandarKg
    Tvoj spanulis je najlepše vreme...
    Aleksandar
    5. дец
    Aleksandar ‏@AleksandarKg
    Voleti, na lakši načim SPANULIS PORED MENE...

Aleksandar
    18. окт
    Aleksandar ‏@AleksandarKg
    Ljubim spanulis moje :)

10. Aj odjebi barem sa ove teme retarde majmunski

11. Stvarno si konjina pusi kurac

12. Papete zasto si bed blu boj? Xd

13. Ne umem da odgovorim na ovo xd

14. Pa ona B odozgo kao BBB kapiras bed blu bojsi

15. Kapiram al ne umem odgovoriti u smesnom maniru xd

16. Puši ga papet magarče

17. Aj tilmo odjebi stvarno ti kao da imas tajmer neki da moras povremeno biti debil

18. Kad je miran forum a meni dosadno jbg. Xd

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.