Кладионица

1. izijeme neki nba nesto

2. Ja singliram bircha drvo jebeno o boze

3. sta je ovo nece da mi otvori pinbet sajt a bogalji nemaju aplikaciju, probao sam maxbet oce, mozzart nece isto oO

4. Rivers veliki gospodin

5. meni mocart isto nece ne znam koji mu je kurra

edit:kucaj gore u mozzart beta otvorice ti novi jebo im ja mater

6. imam info posto moja sestra radi u NBA

7. cekaj djoks, cekaj! nisam rekao sta radi tamo.

radi kao kurva :D

8. ima u americi neki fast food drze nasi ljudi tipa KFC i na posluzavnicima sve slike miroslavljevog jevanjdjelja i popa mila jovovica :D

9. scousere ja mozda necu igrati nocas, da samo malo pauziram dan dva, ali nista nije sigurno mozda neke igrace al tek oko pola 1

10. upravo sam dosao da napisem da cu isto tako preskociti veceras singlove i veci ulog, ne vidim nikakav bitan info da bih grunuo neke pare prema tome bacicu samo 1 zmijicu i to je to

Klivlend 2 (lol 1.6)
    gordon +
    Rendolf +
    Gasol -
    Bledsoe +
    Irving +
    Whiteside -
    Detroit poeni H3-

sutra rokamo

11. Hahhahaha malopre sam uzeo 1000 kinti za 20 sekundi i to greškom Soccera koji nije skinuo kvote u produžetku. Igrala se neka leva grčka košarka Peiraikos - Esperos i gosti vodili 4 razlike pri kraju bukvalno i gledam je l' jebeno moguće da su se ovako zajebali. Kvota 1.85 :D
    Edit: zapravo 1500 din roknuo sam još jedan 5 sekundi pre kraja kad sam provalio njihovu glupost

12. 2000 din na Klivlend 2 i 206.5 + (3.00)
    2000 din na Klivlend 2 i 206.5 - (3.00)

13. au brt nisam ocekivao ovo neiskustvo od tebe

14. ako dodje dvojka bices dobar dva soma a da si stavio 4k samo na dvojku bio bi dobar 2400

15. Navukli te.
    Uzeće ti sve.
    Kad tad.
    Dao si im premalo.
    I reci šta bi sad.
    I sam znaš.
    Uzeće ti sve.
    Kad tad.

16. Nemam ideju neku za nocas, a ovo mi deluje ko sigurna kinta