upravo sam dosao da napisem da cu isto tako preskociti veceras singlove i veci ulog, ne vidim nikakav bitan info da bih grunuo neke pare prema tome bacicu samo 1 zmijicu i to je to
Klivlend 2 (lol 1.6)
gordon +
Rendolf +
Gasol -
Bledsoe +
Irving +
Whiteside -
Detroit poeni H3-
Hahhahaha malopre sam uzeo 1000 kinti za 20 sekundi i to greškom Soccera koji nije skinuo kvote u produžetku. Igrala se neka leva grčka košarka Peiraikos - Esperos i gosti vodili 4 razlike pri kraju bukvalno i gledam je l' jebeno moguće da su se ovako zajebali. Kvota 1.85 :D
Edit: zapravo 1500 din roknuo sam još jedan 5 sekundi pre kraja kad sam provalio njihovu glupost
Luka picka
izijeme neki nba nesto
Ja singliram bircha drvo jebeno o boze
sta je ovo nece da mi otvori pinbet sajt a bogalji nemaju aplikaciju, probao sam maxbet oce, mozzart nece isto oO
Rivers veliki gospodin
meni mocart isto nece ne znam koji mu je kurra
edit:kucaj gore u mozzart beta otvorice ti novi jebo im ja mater
imam info posto moja sestra radi u NBA
hahahah
cekaj djoks, cekaj! nisam rekao sta radi tamo.
radi kao kurva :D
hahah
XAXAXAXA
ima u americi neki fast food drze nasi ljudi tipa KFC i na posluzavnicima sve slike miroslavljevog jevanjdjelja i popa mila jovovica :D
scousere ja mozda necu igrati nocas, da samo malo pauziram dan dva, ali nista nije sigurno mozda neke igrace al tek oko pola 1
upravo sam dosao da napisem da cu isto tako preskociti veceras singlove i veci ulog, ne vidim nikakav bitan info da bih grunuo neke pare prema tome bacicu samo 1 zmijicu i to je to
Klivlend 2 (lol 1.6)
gordon +
Rendolf +
Gasol -
Bledsoe +
Irving +
Whiteside -
Detroit poeni H3-
sutra rokamo
Hahhahaha malopre sam uzeo 1000 kinti za 20 sekundi i to greškom Soccera koji nije skinuo kvote u produžetku. Igrala se neka leva grčka košarka Peiraikos - Esperos i gosti vodili 4 razlike pri kraju bukvalno i gledam je l' jebeno moguće da su se ovako zajebali. Kvota 1.85 :D
Edit: zapravo 1500 din roknuo sam još jedan 5 sekundi pre kraja kad sam provalio njihovu glupost
2000 din na Klivlend 2 i 206.5 + (3.00)
2000 din na Klivlend 2 i 206.5 - (3.00)
au brt nisam ocekivao ovo neiskustvo od tebe
ako dodje dvojka bices dobar dva soma a da si stavio 4k samo na dvojku bio bi dobar 2400
Navukli te.
Uzeće ti sve.
Kad tad.
Dao si im premalo.
I reci šta bi sad.
I sam znaš.
Uzeće ti sve.
Kad tad.
Nemam ideju neku za nocas, a ovo mi deluje ko sigurna kinta