shta kazhe rektum djokidj
Ово звиждање на мистера ме подсетило на звиждање душану бајевићу тамо неке 2007 кад је губио 3 0 од воше хахахаха
Опет шизење о домаћим играчима хахах, требали смо влаху да доведемо да га отмемо бешикташу и да му дамо 15 милиона по сезони, каке кринџ изјаве, чуј нема домаћих играча мрш ко коза
Ne, nego se treba osloniti na preplaćene strance sumnjivog (čitaj nikakvog) kvaliteta čija kupovina uglavnom služi da menadžeri i uprava strpaju pare u džep.
Pa sve što iole valja od stranaca ode ili u lige petica (oni vrhunski), ili u holandiju, belgiju, portugaliju, tursku, grčku (oni solidni).
A ono malo dobrog klupskog fudbala što smo videli u 21. veku (Partizan 2000-ih i Zvezda recimo 2018/19) bilo je zato što su uglavnom igrali domaći fudbaleri. Evo i sad - Bode i drugi norveški klubovi igraju odlično u Evropi a 90% su domaći fudbaleri, pa i u Dinamu ogromna većina hrvati... U Hapoelu takođe.
Nema leba od jeftinih stranaca, ali možda je tako i bolje, e da hoće da potpuno sahrane blizance i srpski fudbal uopšte...
Слажем се да има брдо преплаћених чамуга нема шта и наравно гомила промашаја, али немаш ти брале домаће који овде хоће да играју па сви млади оду јер таква ти је држава, а опет без добрих странаца ништа у јевропи. Небитно иде ванредна конференција фк коју ћу гледати да ВИ небисте морали.
И поватао сам инфо да су се мистеру захвалили, видећемо је л злојава, а ако оде, ко је следећи ђистер, лалат, просинечки? Ја гласам за просинечког.
Кунем се ова ванредна конф ми је узбудљивија од синоћне текме за коју нисам ни био исхајпован
cus sad nema igraca, daj pare domacim pa da vidis kako nece hteti odu nego jopet menadzeri samo da se uzmu pare. 70posto lige domaci plejeri al nemaju mesta mora neki kanga da jede govana 10 godina a jos bio i dobar
Па каква ти је држава такви скаути такво све нема смисла нервирати се за тако нешто
АУ БРЕ СТАНКЕЛА ЈЕ ПОДНЕ ОСТАВКУ јбт ето
Треба скидати дресове ко неке 2014 хахаха
Чуј нико се није јавио да буде преседник осим тозе, па тај не зна како се зове, мисли да је тито још увек жив.
Иду ванредни у децембру за нову управу, морам да спамујем ко зна колико ће инфо бити.
Бађо најтраженији играч цзв ххаххахахахахахахаха па тај није играо ни у цз ни у дунајдкој стреди хахахахаха
smesna cacijevska saga el ima neke sanse da ne igraju ni ligu konferencija
Па све је могуће шта знам, не знам ко би им дошао за ЛК
Eo gledam ako ispadamo od viktorije idemo u lk
winwin
ko zna mozda osvojimo
А шта као директно а
Причају са три тренера као један је странац шта знам имена се не спомињу, можда тај ријера који се и прошле год провлачио
takoe rasime