U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A milsap jebeni zavrsava trecu i odma pocinje cetvrtu boli ga kurac ma,sipaj momce jebe mi se danas radi sta oces
Znate onaj osećaj kada se probudite sa nabreklom kitom i ubedjeni ste da ćete danas ojaditi gomna sokeraška i mocartaška? E ni danas nema tog osećaja kod mene, nadam se da će ga sutra bit.
Ima ga kod mene jebacemo im majku danas a svrsicemo sutra kad uhvatimo zvezdu 2-2&<
Rostov ce nabiti manvhester
Kvota 5 i nesto
Kakav sastav ima makabi zna li se?
Gaudlok će na operaciju i biće van 5-6 nedelja, ne znam za ostale
Ne bi me čudilo da želimir večeras pusti Baskoniju, nakon što smo ga naranili govnima u Bg-u.
Zvezda bez Jovića u Madridu.
Pa gaudlok me najvise i zanima ostali su kurcina klasicna
Lagan h2 na armani
Onda nista od 2-2&< nego samo 2&<
Ma džaba ti Roberto džaba ti Armani
Znaci danas:
Zalgiris vh1(5,5)
Makabi h2&< (-4,5 166,5)
Jebem ti mocart nema kombinacije hendikep ishod i poeni da vidim kvote. Ako nekom nije tesko neka vidi koja je kvota na ovo sto sam napisao gore u sokeru, pinu, balkanu, maxu...
Dio zajebo sam te za Denver. Jbg, bio si u pravu ipak.
Redik dosao plus.
Aj pap vidi mi ovo nemas pametnija posla sig
Sa telefona sam brt
Pogledao sam u maxbet aplikaciji, nema ta igra. Hendikep i poeni.
dio pa i psi su ljudi bar po nekom mom poimanju stvarnosti
evo gospodine nesto sam bas gledao na soccer sajtu pa reko aj kad sam tu
http://image.prntscr.com/image/5ff00f519eda46c2ab24526351ad417a.png
gospodine hahaha au evo ti bre pseto jebeno odigraj za 1312 moje je ovih 312 poz