Кладионица

1. Jebena glava konjska aj da je ubo barem 2/5 ali covece 0/5 i to sve iz reketa

2. On se trudi nije on kriv sto je kosarkas

3. ma ništa brate, tu smo da ti pomažemo da uzimaš kintu, mi ćemo nastaviti da jedemo zob xD

4. E a ne znam dal ste gledali zalgiris ja jesam haha i sad usao ulanovas 3min pred kraj i ja ono cupkam jbg i sve kul ni ne sutira sve na vestermana pangosa i jankunasa i 39 sekundi pred kraja(a 2min zadnja pao pravi faulove) neka zbrka i ulanovas krece da prenosi loptu i ovi da naprave faul i nesto se desilo i sudija svira mrtvu hahaha ja reko hvala ti sudija ko bratu posle nije video loptu vise a imali jos 3 napada

5. Gledao ja, baš sam pomislio kako te je usralo, čist faul nad njim bio pre toga xd

6. Jebena glava konjska aj da je ubo barem 2/5 ali covece 0/5 i to sve iz reketa

Pa da makar dve jbg...bolje sandersa da sam stavio coa peder reko ne ne ne sanders

7. To coa, aj sad da me usere i macvonjica mala lepa drugar nas dobri vec me je rusio ove godine par puta red je da vrati

8. barsa će se sad posrati po ovim jadnicima, ne igra lengford

9. Kad bi pogodio jednu trojku da se zapali malo

10. Pa rekao sam nenene sanders na isti tiket s mačvanom, ja ga imam plus na jednom, na drugom hikmena +, a na trećem ne igra lengford (što sam i očekivao da može da se desi), tako da mi je tu osakaćen tiket i ako dođe.

11. Na macvonjicka mislim jebe mi se za barsu to je olos od ekipe

12. Sad macvan da se izvrne mrtav na terenu ne bih zalio

13. Fudbal sam rešio da ne pipam danas, inače sam i ja hteo 1x na roštov, x2 na anderleht, lion gg3+ i 0-2 na oly, pa odustao, ne umem ja tu ligu evrope nikako...

14. 5 sam u kanalu danas, da probam nba sa 250din koje imam na racunu da pogodim uzmem bar 3 ovo nisam ocekivao ni u ludilu ovakav dan

15. Pise da ima 4 poena sada kapiram da je zabola sofa xd

16. Kako sad 4 macvan haahh ajde cepaj KLJUSE

17. Dao je dvojku i dva bacanja ajmo macvonjakcic maleni igraj i daj kos da te mazim po glavici novcanicom od 200 evra

18. Hej macvan hej najbolji je macvan reprezentatovac hej

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.