Кладионица

1. Ма Удинезе је сигурица. Мене за сад јебе Фиорентина.

2. Danas sve dolazi suprotno :)

3. I mene Viola jebava,sve ostalo za sad ulazi.

4. Vidim da niko nije odigro Fulam i Slask, pokloncine dana, shame yourself

5. Ја сам се размишљао да метнем Фулам, ал сам се сетио оних дефиниција па сам одустао. :)

6. Da, definicija je bas tacna...

7. Igrao sam ja Fulam gg3+ jebeni, samo njih čekam za 6K i nešto!!! MRTVI QPR!

8. Полако почињем да мрзим Скандинавце и Стоук , а тек је почетак сезоне ...

9. FT 0:0 Toooooooooo! Odoh da podignem 300 jura!

10. Ako si ti stiso muda i uložio 100 evra na Cesenu- Kijevo X ja ću pocepam 100 evra momentalno.

11. Džanki broj dva.

Ne daju mu da se kladi zato što ima 15 godina a šiba 100 ćavri na X.

Boktejebo, pa ja sa svojih 15 godina nisam im'o cener maraka za izlazak u grad na piće, štedio po 10 dana da bih mogao otići do grada, današnja dječurlia sipa 100 ojra ko iz pičke... Jebem ti standard. I nek se još neko požali kako se teško živi, jebem li vam žito rano.

12. Jedan iz stomaka:

Sturm 0-2
    Juventus X2
    Gimareš GG
    PSŽ GG
    Tromzo 1

17.3 kvota, 100 dinara

13. KAŽEM JA DA JE OVAJ SJEBO DŽANKIJA... AL' SAMO MALO SE ZAJEBO, DŽANKI JE NENADJEBIV...

14. FT 0:0 Toooooooooo! Odoh da podignem 300 jura!

A ja odoh na seksaru sa Tinom Ivanović.

15. A ja odoh na seksaru sa Tinom Ivanović.

Čekaj dok završim, onda ti kreni.

16. Nemojte zezati gospon dječaka koji-ne-može-ući-u-kladionicu-a-ulaže-soma-jura, tužiće vas kreatorima.

17. LEBTEJEBO, TINA IVANOVIĆ SEX SIMBOL???

18. Туга људи ,туга , само инцестоидна Шведска гамад ме јебала .... а тако ми треба кеша ...

19. Prvo selenijum nisam ulozio 1000 vec 100 , drugo nisam rekao da nmg uci u kladionicu vec da se ne mogu kladiti preko neta. Trece, odo ja sa ovog sajta. Pozz ljudima na sajtu, svima sem selenijum i buri... i veliki pozz dzankiju. DZANKI LEGENDO!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.