Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ja ima da probam sa cenerom do početka bosne, pa onda ako dobijem polako da zveknem još cenera i tako...
švecka x2
srbija mladi x2
rusija mladi 2
himki koša 1
cedevita 1
32 maše dobitak i tako to...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-1538054-919
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1111-6740375-919
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8036025-919
Penal u 90' za Makedonce i padanje na prvu,stara priča.
Ја сам повезао за јуче и данас :
Аустрија - Холанд 2 У21
Луксембург - Шкотија 2 У21
Немачка - Босна 1 У21
Исланд - Јенглеска 2 У21
Португал - Исланд 1
Црна Гора - Енглеска 2
Мароко/Сенегал/Арапи - Шиптарија 1
Чешка - Шпанија 2
Zajebancija, mali ulog:
Finska - Švedska 2
Holandija - Moldavija 4+
Kipar - Danska 2
Crna Gora - Engleska 2
Assat Pori - TPS Turku 1 (hokej)
Salzburg - Medvescak 1 (takođe)
E selenijum aj se vise ne svadjamo toliko, nije ljudski. Ti izvini sto sam te vredjao, ja cu preci preko toga sto si me nervirala. Da normalno diskutujemo ko i svi drugi ljudi. Moze? ;)
ja ima da probam sa cenerom do početka bosne, pa onda ako dobijem polako da zveknem još cenera i tako...
švecka x2
srbija mladi x2
rusija mladi 2
himki koša 1
cedevita 1
32 maše dobitak i tako to...
ide ovo kino lijepo... a večeras ima da opalim
srbija 0-2
slovačka 0-2
bosna 3+
engleska x2
s.irska DG
za cenera ponovo
ja kao advokat gore pomenute selenijum, poznate kao i banjalučka pička, kažem da MOŽE... AL KAD ČUČNEŠ... nego promaši ti... al fino je to što si okačio tiket, pa makar promašio... ideš naprijed...
nego... ovo dođe a sad sam piknuo ovo...
srbija 0-2
slovačka 0-2
bosna 3+
engleska x2
s.irska 1x
španija x2
kvota 6,3
evo još...
slovačka 1x
danska 2
njemačka DG
švica x2
francuska 3+
c.gora NG
šarloa 2 (košarka)
kvota 12,65
Бури, лепо ти иде за сад...
DŽANKARO BAKSUZU... LEB TE JEBO...
МАРКО ДАЈЕ ГОЛ У МАРИБОРУ ЗА ПОБЕДУ! ТРАЖИМ 1 ПРЕМА 15 ОД ВАС, КО СМЕ?
Андрија Делибашић ме ујебо у 90' минуту ,ијаааааооооооо ....
Kao sto sam i reka odigrao sam sve ono sto sam napisao na prethodnoj strani, i 2+ tiket.
Promasio sam 3 tiketa al je 2+ usao :D
Nastavlja se statistika da 1 od 3 takva ulazi. Prethodni je pao na 1 gol,a ovaj je usao.
Mecao sam:
Finska,Latvia,Turska,Ceska,Grcka,Vels,Crna gora,Portugal,Kipar i Jermenija.
Ukupna kvota 14 na 200 din - 2800, nije mnogo,al cu bar da uzmem jedan slobodan dan i da odspavam ko covek za iste pare :D
EDIT: moram ovo da vam okacim, doblio je zanimljiv epilog:
igrao sam Slovacka X-1, Turska X-1, Srbija X-X i Crna gora 2-X
Udju ove druge dve,a kvota na engleze Crnogorce 13 :D
Steta sto sam bas isao na tiket Zbogom Sirotinjo, da sam stavio neki sistem mozda bih uzeo pare..
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1617-9148817-919 perspektivan tiket bio :D
Mraziel, baci neki tiket da uplatimo po par stotina jura da obrnemo pare.
Moj savet probajte 2+ tiket.
8-12 tekmi, u zavisnosti od love koje hocete da uplatite. Moj neki rang je 200-400din.
Jednom u 5 puta cete uzeti 3000-5000 (minimum jednom u 5 puta). Sto znac ina 1000 ulaza imate 3000 izlaz sto je plus. A moze i mnogo bolje da bude.
Dobra stvar je sto nema mozganja, mozes odigras i drugu singapursku ligu i moze da dodje..
Samo obavezno igrajte u balkan betu ili socceru,MNOGO su bolje kvote od mozzarta.
Eh Gazimudo, lako je igrati plus kada to imaš u ponudi :) Ovdje, osim u Mocartu, nema nigdje
Ti ćeš preći preko toga što sam te nervirala? Ako iko treba biti ljut i bijesan to smo Buri i ja jer si nam jebao sve po spisku, a ne da ti "prelaziš preko toga što te nerviram". Logika ti je niđe veze.
Jebi ga, i mene sjeba Holandija (stavila ih isto na neki drugi bezvezni onlajnovski tiket). Pravo su me likovi razočarali sa samo jednim golom.
NAČI, MORAO SAM MU REĆI I U TVOJE IME SELENIJUM... INAČE DOBAR SAM 3 MAŠE DANAS :)