Кладионица

1. Predražinjo
    Laki, ja lično nikad ne bih isplatio ovoliki keš odjednom, nego malo po malo. Mada ko zna šta bi tu moglo da bude, neko hakovanje naloga kao, i te fore... probudim se ujutru a ono krompirić u stavci balans :)

Meni su isplatili milion na kinu odmah a tiket kad od 4 milke su mi uplatili na račun, o mocartu pričam.

2. Kako si potrošio 5 miliona?

3. Kako misliš potrošio?

4. Šta si dugovao pa vratio?

5. Kupio je kucu u arandjelovcu od tih para

6. Zaradi je kuću u Arabiji

7. Ko je još kupio šta od kladionice haha
    Čupavi uzeo 4 mil na gomilu nadrogirao se i otišao na rulet da puni ruku po 50 k

8. Нашао сам начиун на који ћу јурити милионе. Пар/непар голове на 20 динара. Вечерас ниже енглеске лиге, ни не гледам шта играм само рандом лупам, 1 200 000 данашњи излазак. гг

9. Космајац
    Ko je još kupio šta od kladionice haha
    Čupavi uzeo 4 mil na gomilu nadrogirao se i otišao na rulet da puni ruku po 50 k

paaa nije daleko od istine ali to samo prvih par dana

10. Nikada nisam dugovao jedan dinar

11. Dajte igrače za Evroligu, gde je zastoj

12. Kako danas evroliga o boze gospode ne mogu

13. Svi plus danas jebem ti leba

14. Da probamo ovako

N. Cole 12.5 +
    G. Printezis 13.5 +
    A. Moerman 9.5 +
    Himki 83.5 +

15. M. Thomas sk 5.5 +
    A. Hanga 9.5 +
    G. Ayon 11.5 +
    A. Goudelock 16.5 +

16. Hahahaha Shomy isto sam i ja pomislio

17. A znam da vas je poobarao u prošlom kolu, ali sad mora da vrati, zar ne? :)
    A i odmarao je u Grčkoj pre dva dana

18. Ma na Olimpijakosove igrače samo minus rokam, neću da kidam živce više na gomna. Mada ruku na srce, Printezis me ispoštovao prethodnih sezona u 80% slučajeva, ali više ga ne stavljam na tiket.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.