Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
retko iritantan lik a i svojevremeno se bas umeo usrati nasem kapitanu u zivot ako se sjecate ;(
Srusio je papija i armina danas
I somija
ovaj ce se krvozednik uz gusle opjevat i popljuvat
http://www.euroleague.net/rs/896o9n7cnm3novpm/c4974b14-d249-46d4-9092-0e470e8d733d/4e3/filename/c49.jpg
Izvadicemo mu jos jedan prsljen
citam ovo i u glavi mi melodija zeljko samardzic - sipajte mi bar jos jedan viski, samo umesto viski prsljen, auh
nisam pijan
не игра стивен адамс, не игра конли.
трпајте на тајрика еванса на 18.5 + у моцарту и робина лопеза на 12.5 + ето да не буде да нисам рек'о малопре изашло да не играју
а ја се не кладим иначе, ал' ово бих ставио
Uh odlicno sad cu da zategnem sve sa racuna, mislim da mi je ostao 401dinar
scousere sa mnom osvani sutra razmisli s kojom od nas dve ces ostati
Mrs govno jedno bezobrazno
pepi mozes sutra da mi platis jedan dorucak u ponchu ostao sam bez dinara pa cu ti ja analizirati ceo sledeci mesec NBA jeli??
bomba za vcrs ali samo po prelepim granicama u balkanbetu gde jos mozete odigrati
nurkic 17,5 haha nerealno svuda je 15 jebeno minus tu
lav 19,5 minus kljuse
midlton 16,5 minus
beal 24,5 minus
3+4/4 na 5k, 3 vracaju ulog jer su picke na verifikaciji smanjili sve kvote na 1,7, a sve donosi 30k
love ce da pokida veceras
i beal
odlican predlog acekg za lopeza, prelepa granica 12,5 jebeno, a za evansa nzm moze i gasol glupan koji me jebe iz kola u kolo ja ga necu igrati vise al realno je pluscina vcrs
dalje dramond +, ante -, lebron +, batler na 15,5 +, porter 15,5 -, holiday 13,5 +
znate ko je najveci jebac DOMINIK MICEL
https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4313#post_3819843 i ovaj momak je namirisao nesto fino
jebacu ti mamicu i tebi i bilu
е па може и гасол дабоме да може баш сам помислио да он може али нисам знао да моцарт има еванса у понуди па као може и он
нећемо сад да кваримо еванс и лопез ПА ДА ВИДИМО ЧИЈА МАЈКА ЦРНУ ВУНУ ПРЕДЕ (моја)
Namirisao sam dimljeni prsljen, ok ode i ova zadnja kintica voleo bih da ne dobijem ni jedan tiket veceras 0 na racunu i poz praticu vas iz offa ofc