Кладионица

1. Вукајлијашки тикет за ПОНЕДЕЉАК:

Брашов - Медиаш 1 (2.2) - НМФ
    Мариехамн - ЈЈК 0-2 (1.85) - тимотије
    Одензе - Лингби 3+ (1.45) - бвдлга
    КуПС - Хака 4+ (2.6) - Џанки

Квота: 15.34

2. Брашов први од 5.

3. NMF, el ćemo sutra isto 4 fiksa, il' da pravimo izuzetak pošto je Liga šampiona ?

4. Зависи од тога колико аутора да предлоге.

Ићм да синглирам Брашов и да пустим овај наш на 100 динарца.

5. Мртви Брашов! На јучерашњих 50е додао сам још 1100 динара.

6. Шта мислите о овоме:

5 тикета по 200 кинти, сваки тикет да буде састављен од 2 утакмице на којима ћу играти кмб 1 и 2-3 или 2 и 3+, евентуално неки прелаз... Углавном да ми квота на свакој утакмици буде између око 3 (прелази су и већи, ал' небитно). Значи да ће квота бити око 10. Довољно је да ми уђе један тикет и имам 2000, а уложио сам хиљаду. Шта мислите, има ли материјала за ово међу утакмицама ЛШ што се играју сутра и прекосутра?

7. Ја сам разматрао све комбинације и и даље ми, поред синглова, најпрофитабилније делује играње по две кошарке с хендикепом. Квота је 3.42. Потребно је да погодиш један од три тикета и добар си око 14% од укупне уплате. Мада, и ово твоје звучи примамљиво.

8. Tri tiketa sa po tri para, svaki u sistemu 2/3! Kvote izmedju 2.10 i 3.5, jko teško biti u minusu, potreban je talenat. Ko ima dobar procenat pogodjenih biće u plusu.

Naravno svih 9 parova u glavu!

9. chelsea 3+, sahtjor X2, spartak 1... Mislim da cu gi turim 500 na ovo

10. Ja bi stavio:
    Ajaks-Milan x
    Bazel-Bajern 2
    Braga-Sahtjor x
    Rendzers-Bursa x-x
    Valensija-Mancester 2
    a ostala dva imam samo predosecaj:
    Hapoel T.A.-Lion x
    Salke-Benfika 2

11. И сад као ја треба да напишем све контра од вас двојице?

Ајде прво по један фикс, па се онда завитлавајте. :)

12. Ja znam da dinara na Partizan necu stavljati,tako da od mene Real Madrid 2...

13. Ево од мене за ЛШ:

Брага - Доњецк 2
    Партизан - Арсенал 2
    Валенсија - Манчестер 0-2
    ПАО - Копенхаген 1
    Хапоел - Лион 2

Ово ћу можда одиграти и искомбиновати са неким другим паровима за данас или сутра, уз Спартак 1 или од 0-2 против Жилине.

14. Јунајтед не може да добије Валенсију да га јебеш...

15. Одиграћу 3 тикета по 100 кинти.

1. Спартак и Тотенхем кмб 1 и 2-3
    2. Рома и Интер исто кмб 1 и 2-3
    3. Арсенал и Милан Х-2

16. Раскењали сте се много, а нико не оставља тип за "Вукајлијашки".

17. Da ne kenjam mnogo, evo za vukajlijaški:

Ajaks-Milan 3+ (1.9)

18. Спартак - Жилина НГ (1.62)

19. Braga - Šahtjor Tim1 1+ :)

20. Vučinić daje gol.

Ali mislim da to ne može da se kombinuje sa ostalim parovima pa evo ovako onda...njjjnjjnnj...Okser-Real 2. (1,57)

Aj spakujte tiket pa da krenem da ga uplatim treba i da se uči. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.