U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Вукајлијашки тикет за ПОНЕДЕЉАК:
Брашов - Медиаш 1 (2.2) - НМФ
Мариехамн - ЈЈК 0-2 (1.85) - тимотије
Одензе - Лингби 3+ (1.45) - бвдлга
КуПС - Хака 4+ (2.6) - Џанки
Квота: 15.34
Брашов први од 5.
NMF, el ćemo sutra isto 4 fiksa, il' da pravimo izuzetak pošto je Liga šampiona ?
Зависи од тога колико аутора да предлоге.
Ићм да синглирам Брашов и да пустим овај наш на 100 динарца.
Мртви Брашов! На јучерашњих 50е додао сам још 1100 динара.
Шта мислите о овоме:
5 тикета по 200 кинти, сваки тикет да буде састављен од 2 утакмице на којима ћу играти кмб 1 и 2-3 или 2 и 3+, евентуално неки прелаз... Углавном да ми квота на свакој утакмици буде између око 3 (прелази су и већи, ал' небитно). Значи да ће квота бити око 10. Довољно је да ми уђе један тикет и имам 2000, а уложио сам хиљаду. Шта мислите, има ли материјала за ово међу утакмицама ЛШ што се играју сутра и прекосутра?
Ја сам разматрао све комбинације и и даље ми, поред синглова, најпрофитабилније делује играње по две кошарке с хендикепом. Квота је 3.42. Потребно је да погодиш један од три тикета и добар си око 14% од укупне уплате. Мада, и ово твоје звучи примамљиво.
Tri tiketa sa po tri para, svaki u sistemu 2/3! Kvote izmedju 2.10 i 3.5, jko teško biti u minusu, potreban je talenat. Ko ima dobar procenat pogodjenih biće u plusu.
Naravno svih 9 parova u glavu!
chelsea 3+, sahtjor X2, spartak 1... Mislim da cu gi turim 500 na ovo
Ja bi stavio:
Ajaks-Milan x
Bazel-Bajern 2
Braga-Sahtjor x
Rendzers-Bursa x-x
Valensija-Mancester 2
a ostala dva imam samo predosecaj:
Hapoel T.A.-Lion x
Salke-Benfika 2
И сад као ја треба да напишем све контра од вас двојице?
Ајде прво по један фикс, па се онда завитлавајте. :)
Ja znam da dinara na Partizan necu stavljati,tako da od mene Real Madrid 2...
Ево од мене за ЛШ:
Брага - Доњецк 2
Партизан - Арсенал 2
Валенсија - Манчестер 0-2
ПАО - Копенхаген 1
Хапоел - Лион 2
Ово ћу можда одиграти и искомбиновати са неким другим паровима за данас или сутра, уз Спартак 1 или од 0-2 против Жилине.
Јунајтед не може да добије Валенсију да га јебеш...
Одиграћу 3 тикета по 100 кинти.
1. Спартак и Тотенхем кмб 1 и 2-3
2. Рома и Интер исто кмб 1 и 2-3
3. Арсенал и Милан Х-2
Раскењали сте се много, а нико не оставља тип за "Вукајлијашки".
Da ne kenjam mnogo, evo za vukajlijaški:
Ajaks-Milan 3+ (1.9)
Спартак - Жилина НГ (1.62)
Braga - Šahtjor Tim1 1+ :)
Vučinić daje gol.
Ali mislim da to ne može da se kombinuje sa ostalim parovima pa evo ovako onda...njjjnjjnnj...Okser-Real 2. (1,57)
Aj spakujte tiket pa da krenem da ga uplatim treba i da se uči. :)