Ortak mi je dao ove informacije..
A ovo za hajduk sam video i na SOSu..
Tj za tog protivnika.. na nekoj tekmi su svi odjednom seli na terenu jer im nema plate..
tako da nije lazna prica..
Иначе поређо сам их у групе по мојој процени вероватноће доласка.Могућа су и преплитања , не знам , мало ми је све конфузно сад , видећу сутра што ће бити :)
Nemoj se zajebavati laki sa WBA.....od Totenhema kući teško da ćemo izgubiti, pogotovo sad kad smo kompletni, Odemvingi i Long - tandem snova :) Ja bih ti preporučio pre kombinaciju gg/3+ , biće golova sigurno.
Dobro sad, možda i malo navijački ja za WBA ali stvarno mislim da bi mogli dobiti totenhem.... Ihh ja danas ako odigram tiket biće to pravi navijački, wba, partizan i ostali meni dragi timovi :D
Ja singlirao Hajduk daje 3 gola, kvota neverovatnih 2.7!
i samo da napomenem da danas igraju Metalac - OFK bgd, poznati muljaci, igraju 3za3..
Vrlo verovatno dolazi kec , kvota 2.5..
Osim ako ne promene pa ove sezone ne igraju da pobedjuje gost..
U svakom slucaju valja probati sa singlom , na max 500din..
Pa sta god da bude, cekamo ih u drugom krugu!
EDIT: Iako sam grobar, mislim da se u javnosti stvorila klima da partizan izgubi od zvezde..
Stavise, mislim da ova titula mora da ode u ljutice bogdana, a ako bi bilo sad +7 na polusezoni, mnogo bi ocigledno bilo da je namesteno..
Zato mislim da dolazi kec danas... Kvota 2.6
znaci od mojih predloga tiket :
Hajduk daje 3+ (hrvatski) 2.7
Metalac 1 2.5
Zvezda 1 2.6
Do jaja... Ja sam baš razmišljao da tako nešto odigram, neke fazon sigurice i stavim 200, jer mi je još toliko ostalo, ali sačuvah i nešto za sutra, pa ćemo da vidimo...
Ма шта знам... Овај Хофенхајм је чудан доста, ваљало би да Челси прими гол један и то ће онда доћи... Ја сам Мурињо, детаљно анализирам сваку текму из листе ллоло
Ma i ja isto, nego je problem što se uvek nađu neki idoti koji sjebu svaku moguću računicu, jeb'o im ja pas mater. :) I ja sam stavio taj Hofenhajm, kod kuće su dobri, a taj Frajburg nije ni za kurac, + dobra kvota. Sumnjivo mi je isto čemu onolika kvota (1.80) na Stouk protiv Blekburna. Budu li nešto prodali, jebaću im mater. Dobiju Liverpul, igraju x sa Junajtedom, a prošlo kolo su me isto nešto sjebali. Slepci.
Boli me kurac, smejte se i pljujte, ja sam hteo da pomognem. Smejaću se ja večeras uz otvoren šampanjac, kohibu u ustima, razvučenu crtu na stolu i sisatu melezanku u krilu. Ciao amore!
Ја треба сад да заседнем и мало проучавам викенд :))
А петак не играм већ дуго , традиционално бедан дан за клађење ...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1121-9014835-933
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1187-3755195-933
x 500
http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-9644966-933
Bravo Ljakse i Mean Machine, sad vas boli uvo. :) Ljakse, koliko uplati na ovaj dobitan? :) Mislim da sam drugi put u životu odigrao nešto za sutra. Ortak me ubio pa sam mor'o. A opet će se nešto opičiti sutra... :)
KOliko je pouzdano to za Hajduk? I odakle ti ta informacija?Razmisljam se da ga stavim na glavni , svaka cast na informaciji ako je tacna.
Ortak mi je dao ove informacije..
A ovo za hajduk sam video i na SOSu..
Tj za tog protivnika.. na nekoj tekmi su svi odjednom seli na terenu jer im nema plate..
tako da nije lazna prica..
Добро , стављам га сутра :)
Ево неки мој шири избор утакмица од којих ћу бирати
Челси - Вулвс 1
Хетафе - Барселона 2
Дебрецин - Залагаеш 1
ПСВ - Гронингем 1
Лил - Брест 1
Арсенал - Фулам 1
Жилина - Дукла 1
---------------------------------
Ст. Етјен - Ажаксјо 1
Вест Хем - Дерби 1
Вил - Базел 2
Туген - Сион 2
Зулте Варегем - Андерлехт 2
Сампдориа - Модена 1
----------------------------------
Бристол - Саутемптон 2
ВБА - Тотенхем 2
Корона - Легиа 2
-------------------------------
Звезда - Партизан 2
Иначе поређо сам их у групе по мојој процени вероватноће доласка.Могућа су и преплитања , не знам , мало ми је све конфузно сад , видећу сутра што ће бити :)
Nemoj se zajebavati laki sa WBA.....od Totenhema kući teško da ćemo izgubiti, pogotovo sad kad smo kompletni, Odemvingi i Long - tandem snova :) Ja bih ti preporučio pre kombinaciju gg/3+ , biće golova sigurno.
Dobro sad, možda i malo navijački ja za WBA ali stvarno mislim da bi mogli dobiti totenhem.... Ihh ja danas ako odigram tiket biće to pravi navijački, wba, partizan i ostali meni dragi timovi :D
Ja singlirao Hajduk daje 3 gola, kvota neverovatnih 2.7!
i samo da napomenem da danas igraju Metalac - OFK bgd, poznati muljaci, igraju 3za3..
Vrlo verovatno dolazi kec , kvota 2.5..
Osim ako ne promene pa ove sezone ne igraju da pobedjuje gost..
U svakom slucaju valja probati sa singlom , na max 500din..
Pa sta god da bude, cekamo ih u drugom krugu!
EDIT: Iako sam grobar, mislim da se u javnosti stvorila klima da partizan izgubi od zvezde..
Stavise, mislim da ova titula mora da ode u ljutice bogdana, a ako bi bilo sad +7 na polusezoni, mnogo bi ocigledno bilo da je namesteno..
Zato mislim da dolazi kec danas... Kvota 2.6
znaci od mojih predloga tiket :
Hajduk daje 3+ (hrvatski) 2.7
Metalac 1 2.5
Zvezda 1 2.6
ukupna kvota : 17.55
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1121-4069271-933
Kolika ti je uplata na to, Muri?
http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-2749677-933
http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-8819693-933
x200
Do jaja... Ja sam baš razmišljao da tako nešto odigram, neke fazon sigurice i stavim 200, jer mi je još toliko ostalo, ali sačuvah i nešto za sutra, pa ćemo da vidimo...
Ма шта знам... Овај Хофенхајм је чудан доста, ваљало би да Челси прими гол један и то ће онда доћи... Ја сам Мурињо, детаљно анализирам сваку текму из листе ллоло
Čelzi X-1 dojava
Ma i ja isto, nego je problem što se uvek nađu neki idoti koji sjebu svaku moguću računicu, jeb'o im ja pas mater. :) I ja sam stavio taj Hofenhajm, kod kuće su dobri, a taj Frajburg nije ni za kurac, + dobra kvota. Sumnjivo mi je isto čemu onolika kvota (1.80) na Stouk protiv Blekburna. Budu li nešto prodali, jebaću im mater. Dobiju Liverpul, igraju x sa Junajtedom, a prošlo kolo su me isto nešto sjebali. Slepci.
DOJAVA!!!
Le Mans- Lens 1-x (16.00)
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAA
Boli me kurac, smejte se i pljujte, ja sam hteo da pomognem. Smejaću se ja večeras uz otvoren šampanjac, kohibu u ustima, razvučenu crtu na stolu i sisatu melezanku u krilu. Ciao amore!
Хахахахахах, одо да ставим бубрег под хипотеку, па да добијем 16.