Кладионица

1. Sada mi je ostalo još samo 50 centi, ne znam šta ću sa njima, koj kurac...

Igraj neku ludoriju vrste Totenhem - PAOK x2 dupla šansa. xD

šta koji kurac ''khm''... ČELSI ŠAMPION!!!

Hahahaa. E, dobar ti je ovaj vic skroz. Je l' to neki novi? 'De si ga čuo? Ne, ozbiljno, ako Čelsi misli da uzme titulu ove godine, moraće da igraju mnogo bolje i da dovedu jednog kreativca na sredini, u suprotnom mogu da se pozdrave i sa prva 3 mesta, a kamoli titulom. Ne znam što nabiše ovoliko kvotu na Totenhem, ali treba to što pre odigrati dok nije pala na nekih 1.20. Šta mislite za Junajted, je l' dolazi laganeza? Ja kako ih odigram u tim kupovima, tako me nešto sjebu... Mada realno, njihove rezerve su bar 2 puta jače od Palasove prve postave, tako da ne verujem da će tu biti neko iznenađenje.

2. ceka se mladi mrkela da postavi sta je igrao danas od evrolige

3. Ja ću Totenhem i Mančester sigurno, kontam i Alkmar, ali me kurve uvijek zajebu, ne znam da li da ih mećem...

4. Pazi, treba im pobeda za to drugo mesto, realno skoro sigurno dobijaju. Taj Malme je go kurac od ekipe a AZ je solidan. Ako ne ulažeš mnogo, stavi. A Totnm je takva poklon kvota da to nije normalno! Igraću 100% i x2 na PSV, kvota 1.40.

5. Селтик-Атлетичарски Мадрид 2-х
    ДОЈАВА !!!

6. JEBEŠ MI MATER AKO NE STAVIM 100 KINTI PA ŠTA BUDE! xD Ti mi odgovaraš ako ne bude došlo, ščuo?! :)

7. Стави, ја ћу да ставим 2000 динара, морам да затворим овај Бразил више!
    То су ми сад јавиле колеге из Мадрида, сигурно пролази.

8. Murinjo jel to neki predlog, ili stvarno imas neko pokrice? :P

http://betzona.in/forum/
    evo jedan dobar kladionicarski forum, pa ko voli nek izvoli.

9. Не брате, то је дојава :)

10. Murinjo, i meni je isto to dojavljeno, pomoćni trener Atletičara mi poslao mejl :)

Ja sam mećala sledeće:
    Braga - Birmingem 3+
    Wrexham - Darlington 3+
    Totenhem - PAOK 1

Ko hoće da prođe nek ne igra što i ja, pašće garant.

11. Je l dodje Bronbi onaj put? :)

12. Murinjo, nemoj više baksuzirati.
    Kad god nešto loše predskažeš drugima (i sebi) to se i ostvari.
    Zašto onda ne igraš svoje tikete po tom principu?

13. Pa igram, evo ti dojava odozgo, idi uplati da povratis sve pare koje si izgubio zbog mene. :)

14. Seltik dolazi kec i ja tu ništa ne bih diro.
    Još prekjuče sam odigro neki drugi tiket za danas, i tu sam stavio keca.
    To je sigurica dana.

15. Јел има и за сутра Лига Европе? Мрзи ме сад да идем до клаџе.

16. Naravnoda ima i sutra. Igraj sledeće:
    Anderleht 2
    Stoke 1

17. Malmo - AZ 29-
    Legia - PSV 29-
    Celtic - At Madrid 29-
    Totenhem - PAOK 30+
    Man Utd - Cristal Palace 29-
    Vorskla - Kopenhagen 30+

Ukupna kvota 32

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.