Кладионица

1. Taj od 5k sam prosao magare jedno pise lepo kosarka i fudbal

2. E ima tilmo jednu foru 100 posto uzimas pare al mozda i ne dodje, kad proba javice nam

3. Ima rupa u zakonu kladionice

4. Thilmov brat se preselio u Norvesku da tamo igra kladionicu na tu foru jer su kod nas pecovali to.

5. Al nema te raje...

6. Vetre 58% imaju prolaznost oni tvoji. I nije bas nesto sad da padnes na dupe..

7. 50 posto cu pogoditi i da igram keceve sve

8. Čekam samo Lajpcig 1&2-4 za 30k, 35.minut 4:0 gg wp

9. Pa uzeo sam nekih 40k na foricu. Mogao više al kao da ne budem halapljiv.

I onda mi kladza blokira nalog, provaljrn sam.

10. haha boban surogat nabijem ti ga majke hahahah//

11. a imaju 61% na 1500 meceva sto nije veliki uzorak da bi moglo da se kaze da su profatibilni na duze staze i da im ovo radi za sad jesu

12. doduse na ovom discordu sa strane gde je chat ima nekih ozbiljnih jebaca koji ih prate tako da..

13. tilmo popusi mi kurac

14. vidis zaboli su ovaj cyberzen kladionice da davale 25% kv 4 oni su prognozirali preko 50 posto luminosity isto kladionice davale 3 kvoti oni su ih opet imalo preko 50

15. izijem pustio brkove sve mu se natapaju brkovi kad padne tiket pa uzme da place

16. Ja znam jednu još bolju foricu od Tilmove koju naravno ne smem da odam a koja mi je zaradila vikendicu na Zlatiboru

17. a mozzart ne pipa kvote izbace i to je to za e sports u meridianu npr 1.8 njima stoji na 2 haha niko im ne igra to

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.