vidim da je ludogrec u bugarskoj nesto ko zvezda ovde.ne gube. derbi sa cska. 2.6 kvota na njih u gostima,1.40 x2 i x2 2+ 2.10. kapiram da ne mogu izgubiti. jos jedan plus je sto je ja necu igrati.promakla mi.
Da li je ovaj slepac sa SK1 od gran kanarije iskovao nadimak GRANKA ili ja nisam dobro čuo? GRANKA... O jebemti mater, ovo je isti onaj koji je isforsirao DAČKU pre par sezona, mislim da mu mlatoni zna ime, aj da nađemo gde živi
Jok, mesec dana out
Idemo malena zivot je pred nama
Na drugom sam odigrao
Derozan +
Rendl +
Vucevic +
markieef morris 16.5 -
embiid 26.5 -
dinwiddie 16.5 -
Popusio sam na sigurnoj pobedi totenhema,morali su u 90. da prime jebem ih bas. Elem lepo je videti temu zivom.
Ispratio bih i tronozca al sam spucao sve sa racuna na ovo moje i mlatonijevo tako da navijajmo zajedno da sutra jedemo bajadere
Jebeni Sekston dve trojke daje u poslednjem minutu prvog poluvremena
Dobro, valjda je neko i mene ispratio, hajmo poigrat.
A ja duplo vise stavio na tvoj tiket nego na moj xd
Ertel 10.5 +
Miki 12.5 +
Vilbekin 14.5 +
Barsa H2 5.5
Žal - Oli 157.5 -
Arm - Gran 167.5 +
vidim da je ludogrec u bugarskoj nesto ko zvezda ovde.ne gube. derbi sa cska. 2.6 kvota na njih u gostima,1.40 x2 i x2 2+ 2.10. kapiram da ne mogu izgubiti. jos jedan plus je sto je ja necu igrati.promakla mi.
Za jedan gol bem ti. Doduše nalupao sam ono što se igra prepodne.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-5748300-1663
Uh, zamalo...odlican tiket!!
Prosao dubl juce, danas losija ponuda, ali moze nesto da se probere.
Najvise mi se svidja Ayton manje i Mudiay vise.
Nisam tvoj ispratio
CJ izgleda OUT za veceras. Moze i da se proba Lilard preko. Samo je Finiks truba ekipa, plasim se da ih ne zgaze do poluvremena.
Ne mislim ispratio uplatio nego ovako da sam znao sta si igrao itd video sam samo da si postovao posle 7 godina haha
Pratio sam forum u off-u.
Pa od svih mogućih glava, jebeni FALLEN da se vrati, zato Nikolaspv prošao 0/6
Da li je ovaj slepac sa SK1 od gran kanarije iskovao nadimak GRANKA ili ja nisam dobro čuo? GRANKA... O jebemti mater, ovo je isti onaj koji je isforsirao DAČKU pre par sezona, mislim da mu mlatoni zna ime, aj da nađemo gde živi
Nevezano za sve, uvek me ladan transfer oblije kad acokg postuje na nekoj temi. Jednom debilkast lik.