Кладионица

1. pa dobro da, pošto se kufus vratio sad on će igrati bekap centra većinom, dok nije igrao, staina je menjao begli uglavnom
    bjelica je na 9.5, može i on u plus, mada mislim i dalje da će i stain da prebači, realno ejton i nije neki defanzivac

2. a vidim da si me prestigao sa odgovorom

3. умало јбт
    браво

4. Nešto mi nije jasno pa ću da upitam, za svaki slučaj: Da li ovo Tilmo stvarno uplaćuje 20 dinara na tiket i čeka nekih 800?

5. Bravo mlatoni ti si nikolas za nikolasa

6. Nadam se da je neko ispratio ovo sa prošle strane (osim ovih sakramentolaca, to je više onako diskusija bila nisam ni odigrao, a bio je BO pa jbg)

6/6 došlo
    plus sam imao i jabarija mlatonijevog

Poigrajmo

7. Još da sam ih spojio na jedan tiket, nego odvojio na dva, al dobro

8. Ispratio sam te ja al sam dodao neke kurce jbg nisam preterano verovao u tebe. Bravo svakako

9. Op op čestitke svima pa i meni

10. Sto bre niko ne odrzava temu jebem vas bas pa kad god udjem nikad nije u aktivnim

Gospodine Mlatoni da li bi ste bili ljubazni ako ste u mogucnosti da bacite neki dubl ili tripl da se kockamo u ceo sinocnji dobitak?

11. I ti tronozac baci nesto nasao sam nekih soma dinara u dzepu pa da vidimo dal te oce i dalje

12. Пратим тему, види људи стављају парове, Млата посебно, дође, и тако данима, а ја не имадох приступ клађењу. Е сад имам. И сад ће вероватно нови лист да се окрене пу пу далеко било.

13. Gde nema kladjenja, na hilandaru? Xd

Ono sto mi na prvu zapada za oko su
    Rendl +
    Derozan +

Proslu nije bilo mirotica rendl stavio 37, danas opet nema mirotica a u nisam siguran kako dzordan babun moze da pohvata i rendla i dejvisa

Derozan u dve utakmice lejkersima stavio prosecno 31p i brdo nekih skokova i asistencija trebalo bi i da zapnu valjda pukli sa 35 razlike proslu

14. Clarkson +
    Murray +

Dubl za veceras. Srecno ko prati.

15. Iz bogate večerašnje ponude izdvajamo:

Sekston 15.5 -
    Marej 18.5 +
    Toronto 1

16. Ps Derozan je iz Komptona, pa sigurno ima i veći motiv protiv timova iz LA

17. Mlatoni, je l' igra Sved sutra/preksutra?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.