pao sam za skoro 100e na lacio-roma gg3+ i video 4 što prečke što stative, idioti jedni, a gledao sam utakmicu simultano sa ars-totnam, i ipak neuporedivo bolji fudbal na emiratima bio
Turci se brukaju, odigrali su 1:0 sa ANDOROM, i to su dali gol u 90-om minutu, baš bi mi bilo drago da je ostalo 0:0, bio bi to VELIKI bod za Andoru. Mada mnogi tiketi su srušeni zbog golova na ovoj tekmi.
kapiram x na ateletiko i juve.ili gg 3+.vise zbog kvote,posto je oko 3.ista koliko i na x.
totinhem 2 i golovi.nije olimpijakos vise ona ekipa koja ne gubi kod kuce,a i totinhem je prejak.odigrao sam neki ludi tiket gde sam stavio 2 na galatasaraj.4,4.pa nije valjda taj briz toliko jak.mada,najbolje je mozda igrati x2 2+.imam jedan jako lud tiket.ocekujem i trpanje golova u zagrebu.obostrano.
zbogom siromastvo!
Izmileo si posle hiljadu gubitnih tiketa
ahahha samo sam čekao da neko nešto napiše, pa možeš ti to i bolje gospodine Tilmo
Atletiko 1
Partizan 1
Kvota oko 7, nema na cemu.
Pa nije ti to došlo
pao sam za skoro 100e na lacio-roma gg3+ i video 4 što prečke što stative, idioti jedni, a gledao sam utakmicu simultano sa ars-totnam, i ipak neuporedivo bolji fudbal na emiratima bio
goran dragic +
полска добија кинезе изи мани
Laki six je tombola klasična, malo dobiješ malo izgubiš ali se igraš.
MOCART JEBENI JE LOPOVČINA KOJI JE VIDEO PARE I NIKOME NE DAJE JEBENI POVRAĆAJ UPLATE.
Ono, odigraj hiljadu laki six kombinacija i to su sve moje pare.
KAO ONAJ FRIKOM MARKeTING MENADŽER ŠTO SMISLIO IGRU PA UZEO SVE NAGRADE ZA SEBE.
Ko je uopšte vlasnik mocart kladionica? Neka mutljavina?
https://www.dodaj.rs/images/zhajkk.jpg
Неки лик и ликуша држе највећи део, типа 45%, један од мањинских власника Моцарта је сигурно лик што држи Весели Четвртак....
Ma sta kazes bre
Turci govna klasicna
Turci se brukaju, odigrali su 1:0 sa ANDOROM, i to su dali gol u 90-om minutu, baš bi mi bilo drago da je ostalo 0:0, bio bi to VELIKI bod za Andoru. Mada mnogi tiketi su srušeni zbog golova na ovoj tekmi.
kapiram x na ateletiko i juve.ili gg 3+.vise zbog kvote,posto je oko 3.ista koliko i na x.
totinhem 2 i golovi.nije olimpijakos vise ona ekipa koja ne gubi kod kuce,a i totinhem je prejak.odigrao sam neki ludi tiket gde sam stavio 2 na galatasaraj.4,4.pa nije valjda taj briz toliko jak.mada,najbolje je mozda igrati x2 2+.imam jedan jako lud tiket.ocekujem i trpanje golova u zagrebu.obostrano.
zbogom siromastvo!
Kada igraju Juve i Atletiko treba dobro iskoristiti priliku i odigrati veći broj golova kao što kažeš. Totenhem definitivno poklon kvota.
Ja juče odigram svih osam tekmi LŠ golove. Promašim samo Salcburg za 45 hiljada. Odigrao ih 0-2 oni ojebali sa 8+ lol.
Al dobio sam 5x povraća j uplate jeeej.
Jbg ko je očekivao ovoliko otvorenu utakmicu. Verovao sam u keca, ali ne ovako efikasnog.