Кладионица

1. s kurcem ću da idem na prvi maj.

2. Odigram prelaz umesto duple šanse jer nemam pojma o čemu se radi i dobijem 90$

3. Pa što ne reče da imaš??? lololo A lakše je ostaviti link ovde nego da udaraš printskirn lolo.

4. Идемо сад све ЈА САМ ЖИВОТ СВОЈ СТАВИО НА КОЦКУ!!!

Јебем те Оли уста да те јебем.

5. ČELZI-QPR 1 (1.4)
    TOTENHEM-BLEKBURN 1 (1.4)
    RODA-PSV 2 (1.8)
    NEC-RKC WAALWIJK 1 (1.75)
    ST. ETIENNE-DIJON 1 (1.7)
    UK. KVOTA: 10.4

6. Mlatafaka, jedi kurac sad, sto ne postavi?

7. Brate, lik je neki izbacio na fejs. Nije moja dojava :) Ja sam samo iskopir'o lik. Šjee, pa što vam nebi rekao. Čak bi i sam uplatio, i ne bih sad kukao da mi treba kinta.

EDIT: izbacio na fejs po završetku tekme.

8. Predražinjo

Šefild Utd 3+
    Vitese 1+I i 2+II
    Selta 3+
    Zenit GG
    Lugano 1

Na 500 kinti, dobitak 7200.

Kakva nesreCa... primi ga Lugano u zadnjem minutu iz penala.

9. Млатафака ако мораш да направиш Вајферта од Телсе боље иди на рулет и играј на све или ништа. Нема леба од овога.

едит: оно, ни од рулета нема, али ако ти је хитно за лову није лоше као једнократно(подвучено двапут) решење.

10. Mlatafako igraj duple šanse na tiketu, nabij neku 5 kvotu. I tako za sutra i valjda ćeš skupiti.
    Na primer odigraš:
    Atl. Madrid x2 1.33
    Atl. Bilbao x2 1.33
    ....

11. odem ti ja sad u kafanu da popije kafu i slušam trenera kozare iz gradiške, koji je sinoć podnio ostavku, kako je ladno slavija našla načina da njih gurnu iz lige da bi oni opstali, i da je čelik i nokdaunu, a i borac nije puno bolji otkad su oni poparili sudije... i još reče da je olimpik ozbiljan kandidat za 3 mjesto, možda čak više i od sarajeva... pa eto par informacija od čovjeka iz sistema :D

12. Jebo mater, odmah padam. Jebeni Frakfurt gubi 2:0

13. A pogledaj statistiku Sele. I ja padam na njima.
    Grifine, izvlacis se na kvote 107 i 228? Meni vise izgleda kao da bacas pare.

14. Моји предлоГи:

Челси 1
    Милан 2
    Тун 1Х
    Бенфика 2
    Удинезе 1Х
    Мура Х2
    Атланта 1 (бејсбол)

15. Za zadnje pare:
    http://www.dodaj.rs/f/1n/n8/2l6cpESs/tik.png
    Celzi vodi, turci i poljaci gube.
    PU!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.