Кладионица

1. Donekle mi i nije zao sto nisam imao para da igram tikete za ovaj vikend.Pojeo bi se ziv verovatno :D

2. Sto bre, dobri rezultati dosli

3. Sve realno došlo danas,na tiketu čekam Palermo na td1 2+

4. Došlo sve, odvali ih. Da je glupi Verder upišao bar jedan za GG3+, svadba. Dobro je i ovako...

5. Sto bre, dobri rezultati dosli

Kur moj dobri... :) Mada realno i ja sam se 'vatao za idiotske utakmice...Trabzon mi je bio fiks fikseva,ali nisam smeo da ga singliram... :/ I sad ne smem Porto..A izvadio bi me na 100e... :)

6. Nemoj se vadis, sacekaj sledece kolo:)
    Sta znam braticu, meni s ecini da su dobri premda se uvek nadje neka losa za tiket, i to stoji.

7. Necu,probao sam na ruletu,ali mrka kapa,bolje u minusu 7,nego 17.. :)

8. Dođe Liverpul kec. :) Neizmerno mi je drago, naročito zbog toga što ih je jedno 75% Evrope potcenilo.

9. Jel ti reko da je Porto kec ko kuća...hahahahaaa

10. KARAJ MARSEJA, Frenki el sam kaz'o ?

PSZ PSZ PSZ PSZ

11. Burazeri ako real i porto zavrse ovako bice super. Klasicno kolo za igrace bilo, kad sam i ja pogodio tiket posle sto godina.

Dzanki imao si lepe francuze ovog kola, Lil si pominjao negde danas i psz.

12. fiorentina - kjevo 1
    bryan/bryan - nestor/zimonjić 1
    napoli - parma 1
    W.B.A. - siti 2
    leverkuzen - k'lautern 1
    hetafe - barsa 2

hazarderski na 2 maše 40 mašica...dosta...

13. KARAJ MARSEJAAAAAAAAAAA

14. Aaaaaaaaaaaaa! Jebem ti Porto! :DDD Nemam muda,tako je to.Puknem 7000 na debile,i ne smem da singliram siguricu,ko me jebe.. :)

15. Jel vam reko da je Porto kec ko kuća,ja uzo' 4000 din.

16. Рекох вам ја за ПСЖ, ал зато ме обори Брага, нану ли им јебем...

17. E da, rekoh vam da ću da omašim PSŽ, igrao sam 2. :)

18. sam vam rekao da se ne kladite?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.