Кладионица

1. Pa da probam...

Ferer - Marej 1 2.90

2. Vi se još kladite ... je**m vam lebac,pa sačekajte jače lige ... onda ćemo da haramo

3. Jebeno me obori jedna govnjiva tekma za soma, a stavio neku sprdnju za 30 kinti.
    Pogodim Valetu 4+, bilo 8:0, Portugalce klince 2-3 i jebeni Hjuston i Čikago 0-1, kvota 3.60! bilo 0:0 i odigr'o iz sprdnje neki Linfild 3-4 gola, bilo 0:0. Jeb'o im ja pas mater.

4. У реду је Жајк, то си рекао 10000 пута...ти чекај, ми нећемо...

ЕДИТ: Овај Ферер ретард имао шансу за 2:0, а испуши га...дебил

5. Лоше кад паднеш на први пар.

6. Лоше је кад паднеш на први пар, а још горе кад панеш само једну утакмицу. Међутим, тај осећај је познат свима који падну једну утакмицу за један гол!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6875871-995

7. a u pm. koja šteta :(
    lep tiket nema šta ali jbg ...

8. Ljakse, ti bre znaš. Ne zajebavaš se. Gadjaš kvote 80+ i na nešto sitno padaš.

9. Auu, bre Ljakse, pa već me nerviraš.
    Ti si bre čovek rodjen da gadja singlove i da živi od kladionice.

10. Možda bih stvarno mogao da počnem sa singlovima.

11. Pa prelistaj samo poslednjih 50 svojih tiketa, i računaj da si na svaki singl stavio 100 dinara. Smem da se kladim u šta oćeš da bi bio dobar par hiljada dinara, bez problema, kakve kvote pogadjaš.

12. У праву си. Само да сам ово синглирао, био бих у вишеструком добитку:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2640377-995

13. Predražinjo
    Auu, bre Ljakse, pa već me nerviraš.
    Ti si bre čovek rodjen da gadja singlove i da živi od kladionice.

Ili to, ili da od ovog jednog tiketa napravi 3. Opet bi mu 2 prosla.
    Smanji broj tekmi covece. Stvarno bre, pogadjas kvote 3 i jace ko iz picke,a nikako pare da uzmes.

14. Pricali smo mu i ja i NMF kako da uzme pare, al kad je nedokazan...

15. Piplz, samo da vam skrenem paznju na par kvota, bar u Meridianu.. posto su danas prve tekme LE, a ima x utakmica ovih 1.10 kvote....na nekima je 2+pp 1.60, a na nekima sasvim ok kvota 1.90...Kao npr na Elfsborg...Takodje, Twente igra sa nekim imbecilima i 3+pp je 2.70, sto je ok kad ce biti 5-0 poluvreme... I za kraj, Jagodina je 1.20 kvota, ali ovi njihovi nisu toliko losi, tako da je kvota 2.25 na 2-3 gola idealna...

16. Naravno, obori me juče šuntavi Miša Južni, na kurčinu ga metnem tako šuntavog! Igrao prvi set preko 9.5 gemova, on slepac izgubi 6:1! Jebem li mu mamu ja filozofsku. Da je malo više cepao tenis umesto filozofije, uz'o bih kintu. Majmun ziljavi.

17. Bvdlga, ima dobrih kvota na 2+pp, fala sto si skrenuo paznju..
    Al ima i dosta tekmi gde nikad nisam cuo ni za jednog aktera, a o oba da ne pricam..

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.