Ljudi daj te brojeve telefona u PVT da vam uplatim kredit što sam vam rekao utakmicu koja nije došla ... Ne zajebavam se ... Ne volim kad nekog zajebem,a pogotovu kad dobijam od dobrog i jakog izvora od koga sam uzeo dosta para.
On mi poslao na skaypu :
"DRUŽE ŠTA DA TI KAŽEM
2 NEPOSTOJEĆA PENALA TO JE BILO EVIDENTNO
A SVEJEDNO REALNO 0:1 za Sasulo,a eto ispalo na kraju da su razvalili Ćezenu."
MNOGI SU PUKLI JER SU IGRALI X 1:1
Pozdrav
Tek je počela sezona ... iskupićemo se i ja i on,a pogotovu on mora ... ali bolje da ne pišem ono moje 100% :)
Tako je Gazimudo! Znam da preterujem sa brojem utakmica, i najčešće me to zajebe. Ali reci mi tajnu kako da igram tri četiri utakmice? Ne moggu da se zaustavim, inače bih voleo tako da igram.
Sta znam, samo utuvi u glavu da je poenta da tiket izadje, a ne da ga samo uplatis.
Ili ako vec ne mozes drugacije. Sastavi ovakav tiket, i onda ga podeli na 2 ili cak 3 dela. Evo ovaj da si podelio na dva dela, prvi bi pao, drugi bi prosao sa kvotom oko 10. Na 100 dinara, to ti je 1000 kinti. Odnosno to ti je 10 novih sansi da opet izvuces neke pare.
Eo i za danas jedan...ulog 600..
Almagro - Stepanek 2 1.95
Petzschner - Mahut 1 1.80
Vinci - Radwanska 1 1.40
Stephens - Schiavone 1 1.60
Szavay - Arn 2 1.90
Dobitak 9 soma
Ljudi daj te brojeve telefona u PVT da vam uplatim kredit što sam vam rekao utakmicu koja nije došla ... Ne zajebavam se ... Ne volim kad nekog zajebem,a pogotovu kad dobijam od dobrog i jakog izvora od koga sam uzeo dosta para.
On mi poslao na skaypu :
"DRUŽE ŠTA DA TI KAŽEM
2 NEPOSTOJEĆA PENALA TO JE BILO EVIDENTNO
A SVEJEDNO REALNO 0:1 za Sasulo,a eto ispalo na kraju da su razvalili Ćezenu."
MNOGI SU PUKLI JER SU IGRALI X 1:1
Pozdrav
Tek je počela sezona ... iskupićemo se i ja i on,a pogotovu on mora ... ali bolje da ne pišem ono moje 100% :)
Ae bre, da ti trazim 200 dinara, pa toliko isprosim za 20 minuta ispred meka.
Almagro - Stepanek 2 1.95
Petzschner - Mahut 1 1.80
Vinci - Radwanska 1 1.40
Stephens - Schiavone 1 1.60
Szavay - Arn 2 1.90
Dobitak 9 soma
Izdvoj dve koje će da dodju najsigurnije.
Dajte neke sigurice, više da prodjem tiket samo.
Dzankaro sto na stepaneka kad ce ga Almagro otresti ko cigance slinu?
Gazimudo, nisam jos uplatio taj tiket, al sad si me bacio u razmisljanje...dal da stavim 1 na almagra...aj stavicu 1 na almagra, da te poslusam..
DInamo 1-1
Yeovil 3+
Leeds 1-1i+ za 1000...Ima vremena do pola 9, Sunderland mi je 2+pp za kucu da stavim...
марибор 1
андерлехт 1-1
хапоел шмона 1 (типујем на 1:0 тачан резултат) и
панатинаикос х
удинезе х (0:0)
Jebiga, opet padam jer igram neke gluposti:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7802611-1011
Rekoh ti ja da ce ga otrese. Ljakse,dobar tiket, al preterujes sa brojem utakmica.
Tako je Gazimudo! Znam da preterujem sa brojem utakmica, i najčešće me to zajebe. Ali reci mi tajnu kako da igram tri četiri utakmice? Ne moggu da se zaustavim, inače bih voleo tako da igram.
Sta znam, samo utuvi u glavu da je poenta da tiket izadje, a ne da ga samo uplatis.
Ili ako vec ne mozes drugacije. Sastavi ovakav tiket, i onda ga podeli na 2 ili cak 3 dela. Evo ovaj da si podelio na dva dela, prvi bi pao, drugi bi prosao sa kvotom oko 10. Na 100 dinara, to ti je 1000 kinti. Odnosno to ti je 10 novih sansi da opet izvuces neke pare.
Navodno je dojava:
Goias - America X-1
Oko 3h pocinje. Ja zagasnio 6 minuta da uplatim na Mozzartovom sajtu. Sad ne znam da li da cekam uzivo :/
Šta igrati danas Ligu Evrope,kvotu 3,4?
Navodno je dojava:
Goias - America X-1
Ova navodna je prosla, a ona 1000% nas oborila :D
Fenerbahče - Spartak Moskva x-1
Spartak nije za baciti ali mislim da će sudija biti na Turskoj strani i da će turci uz malo više sreće dobiti ovu utakmicu u regularnom toku.
Ja sam odigrao na Anži , Tromso i Maritimo, pa kud puklo ..
Pa pazi, bar si pogodio ovo PUKLO.
Tromso mož da dođe X lako. Kolka je bila kvota na Anderleht, mala verovatno?
Onaj gore od 9 soma proso.... Jos da sam ga odigrao. Hlavackovu, petsnera I almagra uplatih juce za 600 I uzeo 3600..fala gazimudo
Na Anderleht je u Sokeru bila 1.47. Šta znam, onako. Mislio sam da će i manja da bude. :)