Кладионица

1. Ne ponavlja se to bš toliko, mora da omaši kolo, nadaj se da nećeš. Tako i talijani zaredaju iz iksa nekoliko kola, treba ubosti :D Ne rečunam milan i juve kad igraju dnevne termine.

2. Kurac se ne ponavlja, kidaju bre ljudi sa golovima. :) Samo treba izabrati prave timove. Mada sam razmišljao da igram i sisteme za 3+, ali ne znam koji sistem da igram da bi mi se isplatilo na kvote 1.6-7-8. Inače jako retko igram sisteme, pa i nisam baš upućen toliko u to.

evo ti ovde pročešljaj po kolima i videćeš kako su kad dolazili golovi. http://www.soccerstats.com/allmatches.asp?league=germany

3. što se ložiš :P

4. Pa nanjušio sam lovu, moram malo. :) Dok me jednom ne olade Švabe i daju 10 golova u celom kolu, samo mene da zajebu majke im ga okupatorske.

5. Pa evo ti i englezi, 6/8 je bilo 3+ , drug mi pao junajted 4-6, bedak :D

6. Da Dube, imam stek za kladzu.

7. Bari-Cesena 1 (1.95)
    Udineze-Napoli 2 (2.75)
    Njukastl-Celzi p.p 2+ (2.65)
    Totnehem-Liverpul p.p X (2.05)
    Lacio-Katanija 1 (1.6)

8. Herkules-Levante 1 u singlu.

9. Хахаха, палим ја ТВ, пенал за Спартак. Гужвам тикет, бацам у ђубре. Звезда преокреће на 5 минута.

10. Aj sad brčkaj u kantu,vadi tiket...hahaha

11. Иначе, јел знате која је квота на Звезду?

12. ako se se'am od ju;e .... 1.90 odli;na kvota..

13. Да, одлична квота...

14. Још само Ајакс......

15. šta radi brat kaludjerović :) uvek me iseku ovako i onda... fino, fino... ku*ac, kod nas kvota bila 1.7 mamu im...

16. Мени треба Ајакс 4-6.

17. Single:
    Newcastle - Chelsea x-x (pocelo)

Caen Sochaux x-x

Lyon PSG x-x

Tiket 4:
    werder - pauli 1
    tottenham - liverpool 1
    okser - tuluz 1

tiket 5:
    Athletic bilbao - osasuna 1
    valencia - almeria 1
    braga - nacional 1

18. Да сам знао да Ајакс није дао го 450 минута до сад....не би га ставио никад а вероватно не би ни Пеки ставио од 4-6 дефинитивно... :))

ЕДИТ: И Миралем Сулејмани ми је управо донео новац.....

19. Werder- St.puli tm1 2+
    Lyon-PSG 1
    Hercules-Levante 1
    Palermo-Roma GG
    Valjadolid-Cartagena 1
    A igrao sam i u singlu Herculesa na 1 za 3000,kvota 1,90.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.