Mogu ti reći da je vrhčina tiket, ali ozbiljno. Ja bih vam savetovao da probate s dvojkom na fašiste, ono kao bomba i ti fazoni. :D Stvarno bre jebote, šta je zmozgom, ja sutra lagano stavljam bar x2 na Real, a vrlo verovatno i čistu dvojku, pa ako puknu, onda ću se radujem, a ako dobiju ili bude x, opet dobro. :D
Vid' ga ovaj što oftopikuje jebote... Pa valjda ti moj glavatar govori da ne bih ni za šta na svetu propustio novu epizodu i sezonu Dekstera, majkumu. :D Eve vam verovatno moj tiket:
Roma - Atalanta 1 (za izbegavanje, ali ja ih baš gotivim, tako da ne mogu lako da ih izbegnem)
Sautempton - Fulam x
Menhengladbah - Ajntraht x
Standard - Anderleht 2GG
Liverpul - Stouk 1 (za izbegavanje, ali ja ih baš gotivim, tako da ne mogu lako da ih izbegnem)
Ljudi, samo da napomenem. Nije to dojava na dvojku, samo decko realno kaze da nisu bas u sjajnoj formi niti da su spremni za neka velika dela. Mozda i pobede sutra,al vredi pokusati.
Jebem ti Aek, padnem na njih za 30h...Drugar mi dao opet neke tekme na koje padaju kvote...Jucer od 10 doslo 7, ja se uhvatim za Aek naravno i padnem...Po meni, fix dana
Peskara-Lazio 2
Evo ovih sto mi je on poslao, pa ko hoce, neka probere nesto, uglavnom dodje vecina...
Slovan 2,Borusija D. 2, Roma 2, Fiorentina 1, Lece 1, Baerum 1, Ham Kam 1, nacional 1, Porto 1, panduri 1, Hajduk K. 1, Valensija 2, Brommapojkarna 2, Fener 1.... U petak je doslo 6 od 6 sto je poslao, juce 10 od 7...
EDIT: I moze da se proba dvojka na Radnicki iz Nisa, 3.10 kvota...
Sautempton - Fulam X
Liverpul - Stouk X
Totenhem - Villa 1
Njukasl - Man Utd 2-2
Barsa - Real 1
Kvota: 108
Po meni je najbolje da se Liverpul i Tot stave pod sistem 1/2 i ostalo fiks. Na 200 djunti izlaz od 2777 do 6161. Za ova prva dva meča sam siguran da dolazi BAR JEDAN x.
Piše Panduri 1
Ne kapiram s obzirom da su Panduri gosti.
Znači li to da domaćin, Glorija iz Bistrice, uzima 3 boda, ili treba da ih uzmu Panduri, što bi onda značilo Panduri 2?
Naravno, u međusobnim susretima, Glorija je kao domaćin redovno dobijala Pandure, učinak 100%.
EDIT: Pitam jer je kvota na Gloriju 4.10, a na Pandure 1.85.
http://media.tumblr.com/tumblr_mbhgwyDcOR1r3ki64.gif
Još jedan uspešan dan ;)
http://oi48.tinypic.com/2rw48kk.jpg
Hvala ti moj voljeni klubu
E neće vala samo Žajk da dobija sitnu kintu! Tu mora da se interveniše!
http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=gcoIc78LAhMwyuzoNh465VY0YNZT8Raj
Inače, tiket je bio na takvoj ivici da je to strašno.
Sa ortakom sam nakon danasnjeg pada uplatio ovaj:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1100-1682376-1022
Najbolje bi bilo odigrati ovo u 3 dubla ,al mi smo uplatili 300 kinti pa sta bude.
Ja mislim da su bezobrazni sa ovolikom kvotom na Real. Barca bez Pujola, a real mora ici na napad, jer vec zaostaju debelo!
Sta je vama najsigurniji fix na ovom tiketu, da stavim na stranicu kao singl dana?
Ja cu sutra da singliram real...bole me kurac...3.6 kvota za bar dva soma...
a bezobrazno cu mozda i da bacim iz 2 u 2..ako me tiganj ne izuje...
Sa tog tiketa mozda bas Real.
Ali ne gledajuci tiket, ja planiram da stavim vece pare na Porto sutra. Dobra je kvota, 1.6 cini mi se.
Mogu ti reći da je vrhčina tiket, ali ozbiljno. Ja bih vam savetovao da probate s dvojkom na fašiste, ono kao bomba i ti fazoni. :D Stvarno bre jebote, šta je zmozgom, ja sutra lagano stavljam bar x2 na Real, a vrlo verovatno i čistu dvojku, pa ako puknu, onda ću se radujem, a ako dobiju ili bude x, opet dobro. :D
'iljadu dinara onda najverovatnije na
Porto 1
Real x2
Zvezda 2
P.S. Grifine, pocela je da se emituje nova sezona Dextera. Mnogo obecava.... :)
A mozda dodam i Dortmund 2. Do sutra cu se 10 puta predomisliti, jebiga.
Vid' ga ovaj što oftopikuje jebote... Pa valjda ti moj glavatar govori da ne bih ni za šta na svetu propustio novu epizodu i sezonu Dekstera, majkumu. :D Eve vam verovatno moj tiket:
Roma - Atalanta 1 (za izbegavanje, ali ja ih baš gotivim, tako da ne mogu lako da ih izbegnem)
Sautempton - Fulam x
Menhengladbah - Ajntraht x
Standard - Anderleht 2GG
Liverpul - Stouk 1 (za izbegavanje, ali ja ih baš gotivim, tako da ne mogu lako da ih izbegnem)
Nikako. Tu golove. Samo golove. :D
Po mom misljenju sta jos dolazi:
Valensija vise golova drugo
Hanover - Dortmund X v ppX
Groningen - Fejnord GG3+
Fulam ppX ili 0-2
I da,ako neko nije video,nek se vrati i procita moj post o onim zabarima.
Ako se vratim do 15h odigracu ih X/2
Moraju da dobiju ako hoce da ostanu u trci za titulu. Bajern se naostrio jako...
Ako se vratim do 15h odigracu ih X/2
E da... I njih cu, cistu 2. Hvala sto si me podsetio.
Baš zato ti i pričam! 2 godine dominiraju, Bajern uzima ove godine milijardu posto. Fala za podsetnik, Gazi, zaboraviću 100%. :D
Ljudi, samo da napomenem. Nije to dojava na dvojku, samo decko realno kaze da nisu bas u sjajnoj formi niti da su spremni za neka velika dela. Mozda i pobede sutra,al vredi pokusati.
Vid ovog kralja šta je ubo... http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1433-3801889-1022
hoću bre ja da dobijem jedno 20-30 iljada
Jebem ti Aek, padnem na njih za 30h...Drugar mi dao opet neke tekme na koje padaju kvote...Jucer od 10 doslo 7, ja se uhvatim za Aek naravno i padnem...Po meni, fix dana
Evo ovih sto mi je on poslao, pa ko hoce, neka probere nesto, uglavnom dodje vecina...
Slovan 2,Borusija D. 2, Roma 2, Fiorentina 1, Lece 1, Baerum 1, Ham Kam 1, nacional 1, Porto 1, panduri 1, Hajduk K. 1, Valensija 2, Brommapojkarna 2, Fener 1.... U petak je doslo 6 od 6 sto je poslao, juce 10 od 7...
EDIT: I moze da se proba dvojka na Radnicki iz Nisa, 3.10 kvota...
Liverpul - Stouk X
Totenhem - Villa 1
Njukasl - Man Utd 2-2
Barsa - Real 1
Kvota: 108
Po meni je najbolje da se Liverpul i Tot stave pod sistem 1/2 i ostalo fiks. Na 200 djunti izlaz od 2777 do 6161. Za ova prva dva meča sam siguran da dolazi BAR JEDAN x.
Piše Panduri 1
Ne kapiram s obzirom da su Panduri gosti.
Znači li to da domaćin, Glorija iz Bistrice, uzima 3 boda, ili treba da ih uzmu Panduri, što bi onda značilo Panduri 2?
Naravno, u međusobnim susretima, Glorija je kao domaćin redovno dobijala Pandure, učinak 100%.
EDIT: Pitam jer je kvota na Gloriju 4.10, a na Pandure 1.85.
E, da. Može i Radnički.
Evo jedan predlog od mene.
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=241#post_2124965