Кладионица

1. http://www.dodaj.rs/f/D/vK/1DSqOxTv/tooo.png

Tako je ... Kako mi se svidja ova igra više golova ... od sad samo ovo igram na netu

2. и ја сам размишљао, несиугрно ми делује квота 1.15... ал реко НЕК ИДЕ ЖИВОТ БРЕ!

3. Zhajk, prođe li ti onaj tiket od juče, koji si unapred postavio? Nisam video.

4. Zhajk
    Tako je ... Kako mi se svidja ova igra više golova ... od sad samo ovo igram na netu

Koliki ti je bilans onlajn?

5. don_brate
    и ја сам размишљао, несиугрно ми делује квота 1.15... ал реко НЕК ИДЕ ЖИВОТ БРЕ!

Da, ali si se za dugo polje raširio, kao i za gremio

6. и сад си ти као неки зајебант или шта? не знам шта оћеш да постигнеш? ја лепо оћу да се укључим у тему а ти ту глумиш нешто. шта фали квоти 1.15? ништа, квота ко и све остале, већи добитак ако све убодем. ај сад не сери него пиши нешто корисно. јебем ти интернет.

7. Koji ti je kurac? Gde ti je smisao?

8. Što si nervozan buraz, iskularj malo, popuši pljugu ili tako nešto.

9. Nije prošao Ljakse ...
    Bilans do sada onlajn ... oko 12 000 sam skupio ali 4 puta uplaćivao po 1000 tako da sam u plusu oko 8 000 (nešto malo manje)
    ali od sad samo igram ono više golova ... baš mi se svidja to

10. питао сам те шта си хтео да постигнеш тиме? смисао остао у клаџи, јебига.

11. Ma, ništa, čoveče! komuniciramo :)
    Nemam ništa u programu. Nemam zadnjih namera, da ne kažem poslednjih.

12. онда грешка у комуникацији. одох на пљугу :*

13. Размишљам да ставим 1000-2000дин на Звезду да осваја, овај што је правио квоте сигурно не зна да је Човић отишао, добр је квота а нешто мислим да звезда може да изненади.
    http://www.bet-at-home.com/start.aspx

14. Uh, šio mrzim kad padnem tikete (verujem da 50% ljudi sa ove teme oseća isto)
    pa moram da odigram jedan poponoćni. Ali, prvo da ga sastavim.

15. Сем тога што си Љаксе, Љаксе, ти си и зависник.

16. Sa njega bih izdvojio Brazil i Unikahu kao najsigurnije.
    Za brazil da ne trosim reci, a sto se Unikahe tice, trebalo bi da dobiju, doveli lazmea, mutavog perovica od 2,20, vratio im se himenez iz penzije,tacnije sa ulicnog basketa, i tamo je jos par dobrih igraca, dok je u makabiju od 12 igraca 8 nivih, i nisu ni blizu dobri kao onih 8 sto je otislo. Fina kvota da se isprati. ako je nekom zinulo dupe za 0,05 , moze da proba u hendikepu (-1.5), i imace kvotu 1.85 umesto 1.8

Naravno, i ovako jedva sklepani uspeli su da pobede sa 5 razlike. Pederi od unikahe. Sad mi je jos vise drago sto ih je partizan tovario onomad.

17. Sad idem da spavam,a vi sutra kad ustanete (a i ja cu) pisite vase predloge za kvalifikacije!

18. Коначно сам уплатио паре на моцартов рачун. Морао сам одмах да одиграм нешто за сто кинти, па сам углавном узео ове Газимудове. Глупа Уникаха и још глупљи Канту са квотом од 1.2... Сад имам 1900 на рачуну, мора то да се увећа.

19. Сви нешто деле савете Дон_Брату..а види његов тикет...још мало и прошао све текме, а остали сви пукли. :)
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1069-5313458-1023

20. ajde dajte neki tip, ostala mi neka sica na racunu jos od SP2010, jel bijemo mi ove belgijance, el jok? ili mozda da pogledam listu, za svaki slucaj...