Кладионица

1. Singlirao sam za sutra protiv trevisa 2000. Ono sto si govorio. Kvota 1.7

2. Ko ima pare na online kladjenju nek tovari na :

Melburne - Welington (australija 1, igra se sutra ujutru u 6h)

Gosti trazili da se odlozi mec jer ne mogu da skupe tim skoro, sto zbog bolesti, povreda i nekih putovanja, federacija odbila. Kvota pala sa 2.3 na 1.55 i pada i dalje.

Dobra je kvota na 1&tim1 2+ @1.95
    A moze se proba i 1/1, HPB 1, tim1 3+ i tako to.. U svakom slucaju na vama je da izaberete,al kec ne bi smeo da izostane!

3. a sto se tice ovog treviza, vidim ja da cete me ubiti jednom zbog njega :D ja sam vam rekao koja je situacija, to naravno ne znaci da ce svaku da izgube, tako da cisto ja da se ogradim. Sutra bi trebalo da puknu, tako da ti papete zelim srecu :D

4. Stavio sam poslednjih 50 dinara sa racuna. Ostalo jos od pre :)

5. zar moze singl za 50 kinti?

6. Nisam singlirao, dodao sam jos neku "siguricu", posto nisam imao dosta sa singl, a i dobro je sto nisam. 1:1

7. MakaronMaster

Prikenjalo mi se pa sam nabrzaka odigrao tiket:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-8491955-1024

Ljudi, ne vjerujem... Pogle šta bi za moje jučerašnje utakmice što sam ovde postavio.
    JEBEM TI SVE!

8. Tuga.
    Kad ti se vec prikenjalo, trebao si i taj jedan X. Pa nek ide zivot... Doduse, lako je sad biti pametan.

9. A stavih dvojku čisto da ne bude svaka X kad ono baš bi. Tuga...

10. hahaha koj si umetnik jebote, 5 ikseva...

11. Jebo te Korintians! Kad si već srao, što i tu ne stavi X?
    Krivo mi kao da sam ja odigrao taj tiket.

12. A ne znam šta mi bi. Čak sam i tu kontao X da stavim ali reko nemoguće da će biti svaka X. Kad neće neće.
    Sad za utjehu imam od Mocarta 5 dana igranja besplatnih tiketa. Jes mi neka utjeha u pičku materinu...

13. Nemas. Pise ti "da si clan kluba"...

14. Više intuitivno, nego po statistici:
    Kečevi na Albinolefe i Leće.
    (Kvota na Albinolefe je pre sat vremena bila 2.00, a sada je 1.90. Na Leće je ostala 1.60).
    I Koge - Lingbi (Danska 2) - GG3+ (1.70)

Ukupna kvota 5.17

15. Santos - Vasko kao igraju 3 za 3 .... 2.4 kvota na keca.

EDIT:
    Eo ovo odoh uplatiti na stočetres dindži http://i50.tinypic.com/szctbm.jpg

16. mirashe, ja isto na tiket hteo da stavim ovu federiciu,al odustao, pa sam stavio isto lingby 4+, isto santos (trebalo bi da je 3za3) i dodao da kremonese daje 2+ protiv treviza.

17. Zhajk ume- Zhajk zna

http://www.dodaj.rs/f/2l/kZ/3g4KYZyY/umem-i-znam.png

Idemo i danas neke parice,pa da lepo sutra odem da dignem svu lovicu i lepo se obučem ko čovek ... od glave do pete
    Ova igra je stvarno najbolja igra od svi igara i sistema itd.

18. Koliko si uplatio, 100 ili 150 din?

EDIT: 250... ja sam mislio da ti na te sigurice stavljas minimum 1000....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.