Кладионица

1. Proso kruzeiro. Sad imam kapital da ga utrostrucim veceras.
    Znaci vako, treba mi informacija u kojoj kladzi moze da se igra na poene igraca.
    Konkretno me interesuje Krstic, kolika je granica, i koje su kvote (predpostavljam 1,85).

Za danas samo basket. 2 para, na 500 kinti i aupicku materinu :)

Deluje mi dobra kvota da CSKA daje preko 76,5. Jes da je pionir pionir,al mislim da ce nas odvaliti preko centra jer su ovaj gagic i musli jos uvek debla koje treba dobro stesati da postanu kosarkasi.

2. U Meridianu je uvek bilo tih poena, cak si nekada mogao i sam da seces. U svakom slucaju imas kod njih slobodnu igru, kazes im hocu to i to za toliko kesa, oni posalju, i onda ti ovi pederi daju kvotu.. :)

3. Imas u MaxBetu. Barem je bilo za poene kosarkasa u NBA.

4. Aj dajte nesto treba mi para za Novi Sad..

Дај број жиро-рачуна, ево имаш од мене 200 динара.

Па где нађе сад кад нема ништа да се одигра..

5. Неки аргументован предлог за Евролигу? Ја немам ништа паметно, али испратио бих неке разумне предлоге.

Допуна: Одиграо сам на ПАО, ЦСКА и Раднички против оних Мађара, све три са хендикепом.

6. Nasao sam u meridianu,ima u dodatku za kosarkase i broj poena.

SIGURICA DANA:

Krstic daje vise od 13 poena @1.85
    Partizanovi centri blago receno neiskusni, gagic i musli blagu odbranu igraju, amer se jos nije uklopio. Krle je previse dobar centar da bi ga oni zaustavili. Bice dosta faulova nad njim,a on solidno izvodi bacanja,tako da moze bar 6 da da sa bacanja..

A vrlo verovatno ce i Westerman vise od 10 poena @1.85

E sad smor je sto se ne moze vezuje, tako da cu opicim krstica za 1000.
    A na jedan hrabriji tiket cu stavim

Besiktas daje vise od 73.5
    CSKA daje vise od 76,5
    Lijetuvos - Barca vise od 145,5

to daje kvotu 6.3 na 200 kinti.

7. Ko oce nek trpa na CSKA. Partizanu ne igra mali crnja, sto znaci da dosta gubimo u odbrani.. CSKA daje preko 76,5 1000000%

8. jedan jako zajeban.bez ikakvog rezona.Dolazi!
    las palmas-santander 2
    fermunde-benfika x-2
    botafogo-vasko x-2
    sport recife-ponte preta 4+.
    kvota je 257,20,na 50 dingera dobijam 12 860.da se malo castim.

9. Barcelona i Ritas igraju losiji mec nego klinci iz mog kraja. Dzavai je 2x promasio zicer sa 20cm, Tomic 2puta zakucavanje, bacanja gadjaju ko da nikad trening nisu imali, o trojkama da ne pricam. Mrtvi navaro kad igra protiv partizana ubacuje i sa 300 metara, a sad ne moze dva cista suta da ubode.

10. Нису ми јасне неке ствари око добитка кад се игра систем.

Гледајте ово:
    http://www.dodaj.rs/f/1r/13L/4N0V569E/untitled.jpg
    Кад две најмање квоте помножим са 10 (колики је улог по комбинацији) добијем овај најмањи могући добитак. Али кад помножим три квоте са 10 добијем цифру која је већа од максималног добитка. Како то? Ако је тај највећи добитак кад погодиш свих пет парова, уопште ми није јасно како се рачуна...

11. nisam dugo igrao sistem,al secam se da se mora i deliti,a ne samo mnoziti.

12. како сам фино ухватио на бешикташ полувреме двојку. намирис'о.
    клуж ме јебе, играо кеца, бенфику 2-2, лас палмас 0-2, барселону хендикеп двојку и цееска полувреме хендикеп двојку. само да клуж окрене, може да прође.

13. Stivene, ne mnozis sve prodjene kvote kad odes preko trazenog broja.
    Nego u slucaju da udje 3od5, mnozis kvote prve dve i mnozis sa uplatom po kombinaciji i onda DODAJES (znaci ne mnozis) trecu kvotu sa uplatom.

Znaci prodju ti kvote 5, 6 i 10, i imas 10 dinara po kombinaciji.
    Nece ti za te 3 od 5 dobitak biti 5610=300 pa puta 10 = 3000.
    Nego 5610 jednako 300 + 10*10 =400

kapiras?

14. Stivene, ako ti prodju tri tekme na sistemu 2 od 5, to znači da su ti prošle 3 kombinacije od mogućih 10.
    Što znači (1.tekma X 2.tekma + 1.tekma X 3.tekma + 2.tekma X 3.tekma) pa sve to puta 10 dinara po kombinaciji.

Ili konkretno (15x15+15x16+15x16) x 10 dinara

15. Капирам, супер си објаснио. Хвала.

16. Нисам видео ово Предражињово... Па и не поклапају вам се приче.

17. Stivene, ja ceo život neke sisteme igram, a i matematika mi je jača strana, provereno je ovako kako sam ti napisao :)

18. управо и ја сад гледам, није ми јасно који је у праву. нешто ми газимудово објашњење делује логичније, но:
    како се гледа које су (у овом примеру) утакмице прве две у систему? по времену одигравања или другачије?

тачније, да ли би се рачунало, ако прође квота 10 а након тога 5 па онда 6, у систему 2/5, квота10хквота5х10 + квота6х10, или другачије?

и има ли разлике између система 2/5 и 2+3+4+5/5 и је ли уопште могуће одиграти тако?

типујем да је предражињо дао објашњење за онај систем који он увек игра, 2+3/3, или како се већ пише.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.