Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo izračunah! 7100!
Evo sad ću Nano, samo malo.
Živ bio. od sutra smo u robovlasničkim odnosima.:))
ajmo,ajmo
koja je zadnja ponuda :)
Predraže sine, zašto me kuliraš? :)) Da ne spemujem, samo mi reci da li je pfc tačan?
Nano, dobro ti je rekao pfcbara, 3850 dinara.
Predražinjo, ako ti nije problem, možeš lii u kratkim crtama?
Hvala!
Pa onda povećao na 7100 ...
PRODATO ... nema više pogadjanja
Nemoguće, to je premalo. Dobijala sam više na manje kvote, zato se i zezam na 3 u fiksu, na male kvote, jer znam da ću dole proći bar 3,4.
Ja bolje da ti ne kažem koliko sam izračunao
Dobila bi šlog
Hogare, izvrti stranu dve unazad, objašnjavao sam, a ima i link kako se računaju dobici u sistemima.
Nano, to ti je, što ti je... ako su ove kvote u ovom sistemu ko što si napisala, nemaš više od 3850.
http://help.mozzartbet.com/betting/sta-su-to-sistemi
Pu, razočarana grdno. Ali sad me zeza jer ni vi niste jedinstveni oko krajnje cifre. Kako prvobitno napisah, nije bitno koliko je, bitno je da znam tačnu cifru da marito ne prosledi deo kladži. :)))
Hvala svima.
Nači,
1.22.74.508.752.402.20200/35=3849.12
Pa bre, Nano, jebem mu miša, rekao ti pfcbara, nudio čovek da ti objasni... posle ti ja potvrdio.. evo i Hogar iznad izračunao lepo gore... i ti i dalje ne veruješ :))
Alavost ne zna za pol. :)
Predražinjo, problem je što uopšte nije dobro objasnila šta hoće da izračunamo. Tako kako je objasnila dobitak je 3500, ali na ovom tiketu sa prethodne strane dobitak je 7100!
Ček bre, jesu Zhajk i NanaOg muž i žena, koji kurac, o čemu se radi? lololo
Bogami sve se zakomplikovalo ... Više ni ja sam ne znam ko sam i šta sam
Neko ovde nekog jebe.:-)