Cremonese igrao pre 3 dana produzetke u kupu, imaju neke izostanke koliko sam video na netu, a uz to su i losije plasirani tako da kec nije nemoguc ni bez ovih informacija.
I ja sam uveren u RKC - Zwole da ce bude goleada.
Da imam kinte odigrao bih ono blvlkdjkgfjsakdjaksgino 2+pp,3+pp i dodao jos tekmu Hamburg - Stutgart isto 2+pp,3+pp.
E sad,ako bvdlaskdla cita, nek mi izracuna dobitke na ove dve tekme, na uplatu 500 kinti.
Daj mi kvote...
Inace, imam 50 jura kod sebe kojih danas moram da vratim, i razmisljam sta bih igrao kada bi moje pare bile, jedan par, da uzmem kes na brzinu, i gledam sta pocinje prvo, i u sebi fazon, kad bi imao muda da stavim Den hag gg1 za 50 jura, uzmem 200,boli me kurac. naravno to ostane samo fantazija, a Den Hag-Utreht 1-2... Kako mi sad tako ne sinu 3,4 prelaza... :D
EDIT: Gazi, kvote iz mocarta...
RKc 2+pp - 2.40, 3+pp 5.75
Hamb 2.45 i 5.90...
Znaci ovako, imas 125 din po kombinaciji...ako udju obe u 2+, imas 735 din.
RKc 2+, Hamb 3+, onda 735 + 1770, ako dodje obrnuto onda 735 i 1760...i ako udju obe u 3+, onda imas 735 + 1770+1760 +4240, odnosno ukupno 8505 din...
EDIT 2:
Evo vam opet ove kvote sto padaju na netu, pa proberite, dolazi dosta stvari...
St Truden 2, VIse 1, Slavia Sofia 2, Sparta P. 2, Marsej 2,Aalen 1, Union Berlin 1, Tsv havelse 2, zfc meuselwitz 1, asteras tripolis 1,Tromsdalen 1, steaua 2, dinamo M. 2, las palmas 1, leganes 1....
Drugar gleda negde, pa mi salje... Mogu da ti se raspitam gde, ili da ti sibnem na pvt kad god mi posalje.. u cetvrtak mi dao 6 tekmi, Brazilce i Cileance, sve doslo, ja bez dinara bio... A za vikend jbg, da dosta, vise od 50 posto dodje, a kvote su dobre...
Moze i meni. Ako moze :)
Mada bi bilo bolje da se raspitas, da se ne cimas svaki put da saljes. Kontam da moze lepo da se zaradi ako se svaka singlira. Ili se odigraju u dublu.
Ae bre Dzanki, nemoj da jedes govna kao i obicno... pitao sam ga jer gde god da sam gledao to su neke leve utakmice, i padanje kvote npr. iz 2 u 1 sa 150 na 100 i slicne gluposti, ko da nekog boli kurac za to.
Aj mi ti na ovom tvom linku nadji ijednu od tekmi koje je nabrojao bvdlga u gornjem postu, seratoru mali!
Imao sam i ja neki sajt za padanje kvota, ali su ga ugasili. Nekada su dolazile 90% posto, a nekada nijedna. Zato i pitam za taj njegov, ocigledno je bolji.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Entela - Cremonese 1 @2.1
Cremonese igrao pre 3 dana produzetke u kupu, imaju neke izostanke koliko sam video na netu, a uz to su i losije plasirani tako da kec nije nemoguc ni bez ovih informacija.
I ja sam uveren u RKC - Zwole da ce bude goleada.
Da imam kinte odigrao bih ono blvlkdjkgfjsakdjaksgino 2+pp,3+pp i dodao jos tekmu Hamburg - Stutgart isto 2+pp,3+pp.
E sad,ako bvdlaskdla cita, nek mi izracuna dobitke na ove dve tekme, na uplatu 500 kinti.
Daj mi kvote...
Inace, imam 50 jura kod sebe kojih danas moram da vratim, i razmisljam sta bih igrao kada bi moje pare bile, jedan par, da uzmem kes na brzinu, i gledam sta pocinje prvo, i u sebi fazon, kad bi imao muda da stavim Den hag gg1 za 50 jura, uzmem 200,boli me kurac. naravno to ostane samo fantazija, a Den Hag-Utreht 1-2... Kako mi sad tako ne sinu 3,4 prelaza... :D
EDIT: Gazi, kvote iz mocarta...
RKc 2+pp - 2.40, 3+pp 5.75
Hamb 2.45 i 5.90...
Znaci ovako, imas 125 din po kombinaciji...ako udju obe u 2+, imas 735 din.
RKc 2+, Hamb 3+, onda 735 + 1770, ako dodje obrnuto onda 735 i 1760...i ako udju obe u 3+, onda imas 735 + 1770+1760 +4240, odnosno ukupno 8505 din...
EDIT 2:
Evo vam opet ove kvote sto padaju na netu, pa proberite, dolazi dosta stvari...
St Truden 2, VIse 1, Slavia Sofia 2, Sparta P. 2, Marsej 2,Aalen 1, Union Berlin 1, Tsv havelse 2, zfc meuselwitz 1, asteras tripolis 1,Tromsdalen 1, steaua 2, dinamo M. 2, las palmas 1, leganes 1....
Bvldga, gde gledas to za padanje kvota?
Вођен Газимудовим уверењем да ће бити голова на те две утакмице и Бвдлгином информацијом о падању квота. Зато што не могу да размишљам сад.
http://www.dodaj.rs/f/2c/qY/1kZ5t1WW/untitled.jpg
Добитак 600
Uplatih za soma
Kremona - Avelino 1 1.85
Venecija - Sasari / Sasari daje 76+ poena 1.85
PAOK - Ikaros H1 (6.5) 1.85
Dobitak 6200
i drugi isto za 1000
PAO 1 1.35
Tromso 1 1.45
Hajduk Split 1 1.40
Slovan 1 1.35
Hlavackova dubl 1 1.35
Dobitak 5000
Okle tebi toliko para jebote?
I zašto nisi napustio temu međede jedan?
Ezele fini tiketi, ali nemoj da si zbog PAO pao.
Skupio sam 3 somica u medjuvremenu, a eto 2 vec odose na tikete.... :) pao nema pobedu kod kuce kontam da je prvenac sad..
Okle tebi toliko para jebote?
Синоћ сам пио из пластике уместо из стаклених, па сам успео да уштедим.
Drugar gleda negde, pa mi salje... Mogu da ti se raspitam gde, ili da ti sibnem na pvt kad god mi posalje.. u cetvrtak mi dao 6 tekmi, Brazilce i Cileance, sve doslo, ja bez dinara bio... A za vikend jbg, da dosta, vise od 50 posto dodje, a kvote su dobre...
ajd nemoj da ste nemaci pojma....
http://www.oddsportal.com/dropping-odds/
ukucate jebeno dropping odds
Moze i meni. Ako moze :)
Mada bi bilo bolje da se raspitas, da se ne cimas svaki put da saljes. Kontam da moze lepo da se zaradi ako se svaka singlira. Ili se odigraju u dublu.
ma uglavnom navlake
Sta mislite za Lion 1, jes' bedna kvota, ali neke pare da se stave na njih, Pao, i Hamburger 3+?
Ae bre Dzanki, nemoj da jedes govna kao i obicno... pitao sam ga jer gde god da sam gledao to su neke leve utakmice, i padanje kvote npr. iz 2 u 1 sa 150 na 100 i slicne gluposti, ko da nekog boli kurac za to.
Aj mi ti na ovom tvom linku nadji ijednu od tekmi koje je nabrojao bvdlga u gornjem postu, seratoru mali!
Imao sam i ja neki sajt za padanje kvota, ali su ga ugasili. Nekada su dolazile 90% posto, a nekada nijedna. Zato i pitam za taj njegov, ocigledno je bolji.
Serem nisu ga ugasili, ali su ga skroz izmenili.
Предражињо, без емоција бре :)
ја за дрво да се ухватим, осушило би се.
ко ме је вукао за курац да стављам кеца на удинезе, ево добише црвени. јеботебог, мора да се неко шали са мном. немогуће да ме оволико неће.:(
Vysocina Jihlava - Sparta P. 2-1
ставио сам 50 динджи!