Кладионица

1. A ljudi odete na rezultate, kliknete na tečajeve i imate sve podatke o padu i rastu kvota :)

2. ja u 10 do 3 video zlojavu eupen 1/X. Za sad ide iz keca. Videcemo da li ce ode u X .. Mozda da se proba na lajvu ako neko igra..

3. Espanjol gubi, pa ljudi moji, mora da dobije.

4. Udineze poveo sa igracem manje,ne valja sto jebeni espanjol gubi

5. Biće to dobro do kraja, čak i govna vode, mislim Inter.

6. nemoj Inter sad da baksuziras jedva odigrah na njih

a sta cemo sa tim sto je u Meridijanu sifra za utakmicu Panduri Steua 1312? :D

7. jebeni paok gubi, serija 10-0, kakvi majmuni

8. Ma moraju i oni nekog da pobede.

9. Pogodio Espanjol stativu.

10. Gazimudo
    ja u 10 do 3 video zlojavu eupen 1/X. Za sad ide iz keca. Videcemo da li ce ode u X .. Mozda da se proba na lajvu ako neko igra..

Jebem ti krv u picku da ti jebem!

11. prosao i Inter i Udineze,espanjol 1:1 poluvreme
    @gazimudo

kako ne vidis u 30om minutu Danilo dobio crveni,tj drugi zuti

12. Vid stvarno, a nema onaj crveni karton kad se gleda cela liga, dok je na drugim mecevima imalo.
    Nego ljudi, upravo sam saznao kako funkcionisu prevaranti na fejsu sto se zlojava tice. Razmisljam se da pokrenem biznis!

13. Jbt i Udine dodje ... E moj Aze al si mi ućero ....
    Aj da pokrenemo Gazimudo :)

14. Espanjol vodi 2:1 48 minut opaaa

15. Jos sam u fazi testiranja. Sve sto znam je da treba bar 20-30 fejsbuk profila, cak i jace je pozeljno, i treba skupiti fanove naravno.

16. Ma ja sam davno Gazimudo pokušavao na fejsu i uspelo mi je ali kad sam kreno da pokušam da zaradim onda mi je UGAŠEN PROFIL I STRANICA ...

17. 20-30 fejsbuk profila, pa da onda sebi piseseu komentar.
    "Prosla mi je predhodna dojava. Hvala.'" i tako ta sranja... ?

18. Ma kakvi ... Imam ja i bolju foru samo što moraš nekad i uveče kasno da budeš na stranici ... Ako vas zanima mogu vam objasniti u PVT ... Jednostavno je ali odma pe*eri brišu stranice ako hoćeš da dodješ do love ... To radi MUP nema ko drugi