Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ахахахаххахаха!
У ствари, кад боље размислим, ако га је дао. Да је остало нула-нула, кладионице широм света би бројале милионе. а та помисао ми је мучна. :)
Bayern gazi!TO!Jos samo Atletiko da ugazi i to je to......pare na sunce Losmi.... :))
Беммуматер више!!! Мало је што ми јуче Кавала прими гол у деведесетдругом, него сад и Маритимо с играчем више у деведесетјебеномшестом!
Meni treba Stutgart 1X za 4 iljade :(
Па , изгледа да сам изашо на тикету .......... одложили ми три текме са тикета али задовољан сам , није мала пара на ову кризу :))
Ja mislim da je za sutra (ako će neko uopšte igrati sutra) siguran kec Mančester Siti-Everton... Everton je loš u poslednje vreme a Mančester sad ima priliku da bar neko vreme bude prvi na tabeli.. Dakle:
Mančester Siti - Everton 1
Ja bih stavio kec u kec.
Мојне тако , Данкан има да се растужи када види ову бласфемију....
А како је само био хваљен тај Евертон на почетку сезоне ,нема ко га није величао и дизао у небеса...............кад оно међутим..........
Али ипак , мислим да Евертон може да издржи против Ситија............свеједно , нећу их играти....
Ako se uopšte bude igrala...
Као што рекох............. Manchester C. 1 - 2 Everton
Ja pogodio Evertona al' me još juče obori Real na 3+. I pun kurac odgođenih, i da sam pogodio dig'o bi kurac.
Ево један мој од пре месец и кусур дана. Уплата је била око 250 динџи, па ви видите. Ко ће коме, ако неће свој своме... Да га завуче. :Д
http://www.mozzartbet.com/ro/pariuri/status-bilet?ticket=1251-6767442-816
Ха , моцарт на румунском........
EDIT: ovo mozda i nije rumunski , lupio sam , tako mi se ucinilo na prvi pogled....
Нмф, јеси ли ту Румун по националности или имаш само порекло одатле?
Ja mislio da je na mađarskom.
Ништа од наведеног. У Темишвару на факсу. :)
Аха, кул. Рекох да се извиним ако сам те којим случајем увредио пре пар дана кад ме оне сисе издаше на клађи.
:)
Hahahaha kako onda studiras tamo ako nisi Munru? :PPP Peki sve dok ne kazes da smo lopovi mi se ne ljutimo. :)
nmf ti iz zrendze?